BAT România lansează programul Global Graduate pentru tinerii absolvenți

BAT România lansează programul Global Graduate pentru tinerii absolvenți

British American Tobacco este un lider de piață și unul dintre angajatorii de top din România. BAT este condusă de dorința de a inova și de a fi mai proape în fiecare zi de deviza lor „A Better Tomorrow,” motiv pentru care mediul de lucru construit în cadrul companiei se bazează pe diversitate, colaborare, spirit de echipă și efortul de a deveni mai buni în fiecare zi.

Global Graduate Programme

Programul Global Graduate a fost conceput pentru tinerii absolventi aflați la început de drum, care își doresc să avanseze rapid în carieră într-unul dintre domeniile HR, Finance și Marketing. Spre deosebire de un program de internship, în programul Global Graduate vei fi considerat trainee manager, un job real în cadrul BAT și plătit încă din prima zi.

Pe parcursul a 12 luni, tinerii iau parte la un program intensiv de învățare și practică, sub supravegherea atentă a unui mentor. Mentorul unui Global Graduate are rolul de a urmări evoluția sa și de a îl orienta spre cel mai bun parcurs profesional în concordanță cu setul de aptitudini pe care dorește să și-l dezvolte.

Ce face un Global Graduate?

Încă din prima zi de program, fiecare Global Graduate este integrat într-o echipă, alături de care va începe să ia parte la sesiunile de training și coaching, sub supravegherea unui mentor și a unui coach.

Parcursul unui Global Graduate nu este la fel pentru fiecare participant la program. În funcție de interesele individuale și de skill-urile pe care dorește să și le dezvolte, fiecare Global Graduate va primi sesiuni de training specifice. Pe parcursul celor 12 luni de program, fiecare Global Graduate primește feedback și sprijin constant din partea echipei, mentorului și a coach-ului. Mentorii sunt atenți la capacitățile și la evoluția fiecărui participant, pentru a-i putea îndruma spre o funcție de management în departamentele care li se potrivesc și în care se pot dezvolta cel mai bine.

Acceleratorul de Carieră

Programul Global Graduate, denumit și „acceleratorul de carieră.”, pune la dispoziția participanților toate resursele necesare pentru ca ei să fie pregătiți, la finalul celor 12 luni, să ocupe o poziție de management. O asemenea evoluție într-un timp atât de scurt este posibilă doar prin sesiuni intensive de învățare și de orientare profesională sub îndrumarea directă a unui mentor.

Una dintre cele mai importante oportunități de învățare din cadrul programului este BAT Grad Academy, un program intensiv de 3 săptămâni de world class trainings, în care Global Graduates din întreaga lume au ocazia de a participa la o serie de training-uri și activități împreună, prin intermediul cărora pot comunica și face networking internațional.

Pe lângă skillurile funcționale necesare job-urilor în cadrul BAT, participanții la program își dezoltă și skill-urile de leadership, de lucru în echipă, de reziliență, de adaptare la schimbări și de gândire rapidă.

Global Graduate pe înțelesul tuturor

În acest an, BAT și-a propus să comunice diferit programul Global Graduate, pentru a se asigura că fiecare tânăr candidat va înțelege în ce constă această oportunitate și mai ales care sunt beneficiile programului.

Deși la prima vedere, ideea de Global Graduate poate suna complicată, în realitate, programul are ca scop întocmai orientarea tinerilor la început de drum în HRMarketing și Finance. Cunoscând acest aspect, BAT își dorește să explice în termeni simpli și concreți, ce presupune experiența de a deveni un Global Graduate.

În acest sens, va fi lansată o serie de interviuri filmate cu un fost Global Graduate, acum avansat într-o functie de management la BAT, ca urmare a absolvirii acestui program, și cu un Recruitment Team Lead din BAT. Astfel, tinerii candidați vor putea primi informație de primă mână despre procesul de recrutare, programul în sine și oportunitățile care vin după absolvire.

Termenul de înscriere la programul Global Graduates este luna Noiembrie 2021.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related