Elita tinerilor se întâlnește la Top Talents România 2021

Elita tinerilor se întâlnește la Top Talents România 2021

Între 19 și 20 noiembrie 2021, Catalyst Solutions organizează ediția cu numărul 14 Top Talents România. 400 de tineri activi și orientați spre viitor vor avea șansa să discute LIVE cu manageri de top și speakeri internaționali.

În contextul actual, Top Talents România 2021 va avea loc exclusiv online. În acest mod, 400 de tineri remarcabili din țară și din afară vor avea acces la experiențe și oportunități de valoare pentru carieră. 

Tema acestei ediții va fi Job or Career? Which mindset do you have? Evenimentul se dedică tinerilor implicați în internships, trainings, workshops, activități de voluntariat în organizații, Erasmus, Work & Travel și alte experiențe care le dovedesc interesul pentru viitor. Pe lângă stilul de viață activ, au rezultate academice foarte bune și au participat la sesiuni de comunicare științifică, proiecte și activități extracurriculare.

Înscrierea este gratuită pe site-ul hipo.ro/toptalents. Urmează o serie de etape de selecție, care presupun evaluarea CV-ului și a formularului de aplicare. Ulterior, cei mai buni 400 de studenți, masteranzi și proaspăt absolvenți vor fi invitați la cele două zile de Top Talents România. 

Companiile participante la eveniment vor fi: Lidl - Partener Principal, Austrian Business Agency, JTI România, Vodafone România, Coca-Cola HBC, Grupul Enel, L'Oreal, Ursus Breweries. Alături de ei, vor participa și speakeri internaționali, precum Noeline Kirabo - Personal and Business Development Coach și Colin Whitfield - Chief Visionary & In-Tuition Coach.

Evenimentul le oferă acces tinerilor participanți la sesiuni de keynotes, masterclasses, digital speed interviews cu manageri de top, precum și la o gamă variată de oportunități pentru carieră: internships, programe de management - trainee și joburi entry-level. Prin interacțiunile LIVE cu speakerii CEO ai companiilor și managerii acestora, tinerii au posibilitatea să obțină sfaturi valoroase pentru carieră de la specialiști. 

Printre principalele subiecte de discuție se numără: Growth Mindset, Career Crafting și Self Leadership. Participanții vor putea fi inspirați și ghidați de speakeri spre a lua cele mai bune decizii pentru viitorul lor în carieră. În plus, nu doar că se vor întâlni cu manageri de top, dar vor avea acces și la o rețea de tineri remarcabili din țară și din afară.

Interviurile rapide cu managerii îi pot ajuta pe tineri să sară peste procesul tradițional de recrutare și să ajungă direct pe short list-urile companiilor. Mai mult decât atât, participarea în sine la eveniment va conta pentru angajatorii companiilor participante, dar nu numai. Cunoscând procesul de selecție, șansa de angajare a tinerilor crește. 

Pentru organizarea evenimentelor dedicate tinerilor remarcabili, Catalyst Solutions realizează periodic studii despre Generația Z. Dragoș Gheban, co-fondator și Managing Partner la Catalyst Solutions susține că „36% dintre studenți și proaspăt absolvenți sunt în căutarea unui job/internship în perioada octombrie-noiembrie”. Având în vedere numărul scăzut de evenimente ofertante de job pentru tineri în sezonul toamnei, Top Talents România 2021 se desfășoară chiar în această perioadă. 

Conform studiului realizat de Catalyst Solutions, domeniile cele mai căutate de tineri la momentul actual sunt Marketing/Publicitate, Resurse Umane, IT și Inginerie, oportunități pe care Top Talents România le oferă. 

„64% dintre tineri preferă un job full-time flexibil, 32% unul full time, iar 21% dintre ei își doresc un job part-time”, susține Dragoș Gheban.

Prin participarea la Top Talents România 2021, tinerii care se fac remarcați au posibilitatea să aleagă dintr-o diversitate de joburi pe toate programele. 

Tinerii interesați de eveniment se pot înscrie gratuit, unde vor afla mai multe detalii despre speakerii invitați, agenda și procesul de selecție. 

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 15 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc online la nivel Național pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP
  • Top Talents România Connected, program care identifică și premiază cei mai valoroși tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related