Planable a lansat pachetul de teme de social media pentru sărbători, pentru a-i ajuta pe marketeri să planifice mai ușor campaniile de Halloween, Black Friday sau Crăciun

Planable a lansat pachetul de teme de social media pentru sărbători, pentru a-i ajuta pe marketeri să planifice mai ușor campaniile de Halloween, Black Friday sau Crăciun

Startup-ul Planable, care a dezvoltat o platformă de colaborare pentru echipele de social media, a lansat pachetul de teme gratuite pentru sărbători, pentru a-i ajuta pe experții în marketing să creeze mai ușor postările pentru social media și să planifice campanii de succes pentru Halloween, Black Friday sau Crăciun.

Pachetul creat de echipa Planable conține mai multe șabloane și instrumente gratuite ușor de implementat de către specialiștii în marketing, pregătite pentru a-i ajuta pe aceștia să planifice campanii pentru sărbătorile din acest sezon: instrumente pentru productivitate, idei de activare pentru social media, exemple cu cele mai reușite campanii, imagini de background pentru Instagram și Facebook, șabloane de postări, hashtag-uri populare și altele.

Prin acest pachet de resurse pentru marketeri, care poate fi descărcat gratuit, echipa Planable dorește să dea o mână de ajutor profesioniștilor în social media, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să planifice totul de la zero.

„Din fericire, acum nu mai trebuie să începi totul de la zero în ceea ce privește pregătirea campaniilor din social media pentru sărbători. Invităm profesioniștii în marketing să descopere toate resursele pe care le-am pregătit pentru ei, pentru a le face munca mai ușoară. Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces gratuit la aceste resurse utile,” a declarat Miruna Dragomir, director de marketing în cadrul Planable.

Astfel, în pachetul Planable se regăsesc mai multe materiale și resurse utile, precum: infografice cu cel mai bun moment pentru publicarea postărilor, cele mai potrivite canale și formate, dimensiunile ideale ale imaginilor care trebuie pregătite; instrumente de productivitate pentru echipele de marketing; idei de activare în social media; o colecție de campanii de success de la diverse brand-uri, pentru inspirație; imagini tematice pentru story-urile de Instagram și Facebook care pot fi personalizate ușor; imagini inspiraționale pentru fiecare sărbătoare; șabloane de postări personalizabile, concepute de experți; cele mai populare hashtag-uri pentru fiecare sărbătoare și multe alte sfaturi și insight-uri utile.

Planable este platforma de colaborare pentru echipele de social media. Platforma simplifică procesul de planificare, primire de feedback și publicare a conținutului, astfel încât specialiștii în marketing să poată crea conținut calitativ într-un mod eficient.

În cadrul platformei, membrii echipei pot crea postări, le pot previzualiza ca și cum ar fi live, pot primi feedback și aprobare de la manageri sau superiori și le pot programa pentru a fi publicate pe Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Google My Business, YouTube .

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related