Mirela Olărescu: Am renuntat la profesia mea de-o viata pentru a face ceva ce conteaza cu adevarat

Mirela Olărescu: Am renuntat la profesia mea de-o viata pentru a face ceva ce conteaza cu adevarat

40 este varsta la care se pare ca incepem sa fim tot mai constienti de trecerea timpului si sa simtim mai profund efectele acestui fenomen asupra noastra. Urmele anilor se vad mai adanc pe chip. Viata stresanta din primele 4 decenii, alimentatia deficitara si lipsa miscarii pot lasa amprente consistente pe corp. 40-ul din buletin este un adevarat punct de cotitura, si este momentul in care trebuie sa incepem sa acordam mai multa atentie relatiei noastre cu noi insine. Cu corpul si mintea noastra.

In cultura romaneasca, spune Mirela Olărescu - wellness coach, femeile sunt cele care se pun pe ultimul loc in vietile lor, dupa familie, serviciu si cei dragi. Multe dintre ele jongleaza cu rolurile pe care le au intr-un ritm ametitor, fara sa mai aiba timp sa se preocupe de echilibrul si sanatatea lor. La femeile de 40+ s-a gandit in primul rand Mirela atunci cand a creat un program de sanatate care imbina miscarea, nutritia, diverse tehnici de meditatie si relaxare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related