Virtual Christmas party cu NAN Team Spirit

Virtual Christmas party cu NAN Team Spirit

NAN Group se pregateste sa adauge in portofoliu, din 2022, un nou segment de business: divizia de corporate teambuilding a companiei, NAN Team Spirit.

Primele Team Spirit activities pe care le vom conceptualiza si implementa anul acesta sunt cele dedicate sarbatorilor, in regim full online sau in regim hybrid si, de ce nu, daca reglementarile o vor permite, si offline.

Pentru filmarea si redarea petrecerilor corporate de Craciun ne vom folosi atat de set-up-ul fizic al NAN Studio, cat si de Chroma- Key; dar, de fapt, posibilitatile sunt nelimitate: putem filma din orice colt al tarii si reda via Facebook live, Youtube stream, via Teams sau Zoom sau chiar in platforma de livestreaming dezvoltata special pentru online & hybrid events.

Pornind de la concept-ul petrecerii, pana la act-urile si artistii inglobati in desfasuratorul evenimentului, de la interactiunea in mediul online a invitatilor, pana la felul in care reusim sa pastram caldura si realitatea unui Craciun impreuna, fie el si virtual, de la decoruri si pana la integrarea naturala a tehnologiei in context, garantam ca experienta petrecerilor organizate de NAN Team Spirit va fi una memorabila. 

Team Holiday Dinner, dar virtual? Da, orice este posibil.
Virtual wine tasting sau Virtual Secret Santa Night, toate aceste idei ne aduc mai aproape de spiritul sarbatorilor, fie el si fully online sau hybrid.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


NAN Group

Am debutat in urma cu aproape 12 ani ani, implementand segmente mici si medii pentru happening-uri si activari outdoor si indoor, ajungand sa construim un business care sa raspunda cu adevarat celor mai ample si... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related