Google si Facebook vin la Bucuresti cu cel mai mare număr de speakeri si traineri din istoria de 8 ani a evenimentului iCEE.fest: UPGRADE 100

Google si Facebook vin la Bucuresti cu cel mai mare număr de speakeri si traineri din istoria de 8 ani a evenimentului iCEE.fest: UPGRADE 100

Companiile-gigant în tehnologie si digital, Google si Facebook - care vor cumula împreună o cifră de afaceri globală de peste 200 de miliarde de dolari, în acest an -, vor fi reprezentate în 13 si 14 iunie la Bucuresti, la iCEE.fest: UPGRADE 100, de peste 15 speakeri si traineri.

Acestia vor prezenta cele mai noi idei si proiecte care dictează practic tendințele din întregul ecosistem digital.

 

Ambele companii vor avea, în premieră în acest an, scene dedicate, cu prezentări care vor acoperi câte o zi de festival. Nimic exagerat: peste 80% din bugetele de publicitate online din România sunt tranzacționate acum prin sistemele Google si Facebook, care includ multe alte produse si servicii – Youtube, GMail, Instagram, Facebook Messenger etc – ambele platforme raportând cifre masive, de peste 10 milioane de utilizatori în țara noastră. Practic, nu există român conectat la Internet care să nu folosească servicii ale Google sau Facebook”, explică Dragos Stanca, fondator si responsabil cu direcțiile de conținut ale evenimentului.

 

Ambele companii vor prezenta atât tehnici avansate dedicate cresterii notorietății produselor si serviciilor, dar si workshopuri specializate pentru generarea de vânzări online si conversii.

Google va aborda subiecte precum redefinirea clasicului tunel de achiziție al produselor, performance marketing si vânzări online, machine learning, dar si traininguri dedicate celor care produc în România si vor să vândă produse si servicii pe plan global.

Prin reprezentanții YouTube, compania va prezenta cele mai noi tendințe în zona video, formate creative si publicitare, dar si cum vede Google impactul inteligenței artificiale în viitor.

În ceea ce priveste speakerii Facebook, acestia se vor axa, de asemenea, pe două direcții strategice importante: prima legată de viziunea generală si viitorul platformelor care trec, azi, prin transformări importante din dorința de a pune în centru protecția datelor personale, si prin workshopuri adresate specialistilor care vizează generarea de conversii si vânzări directe din ecosistemul creat de produsele Facebook.

Prezentările Facebook se vor axa atât pe prezentarea noii culturi si direcții strategice a Facebook, cât si pe formatele creative de cel mai mare impact pe Facebook si Instagram, tehnici de optimizare pentru e-commerce – aici urmând a se desfăsura un amplu workshop care va acoperi toate elementele noi din platforme.

În plus, Facebook va prezenta în premieră la festival experiențe ale mai multor parteneri care au obținut rezultate remarcabile folosind corect instrumentele puse la dispoziție de gigantul global.

Agenda si line-up-ul final, cu numele tuturor speakerilor, vor fi publicate săptămâna viitoare iar începând de vineri, 10 mai, biletele se vor scumpi. 

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, isi schimbă numele si vine cu un nou concept, începând din acest an: UPGRADE 100.

Peste 130 de experti în digital si tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu dar si speakeri profesionisti din domeniul transformării digitale vor fi prezenți în România, în 13 si 14 iunie, festivalul asteptând peste 4.000 de participanți (dintre care aproape o treime din afara țării).

iCEE.fest: UPGRADE 100 va acoperi anul acesta 11 trenduri si macro-trenduriL: DISRUPTIVE INNOVATION | ADVERTISING & MARCOM | CREATIVITY & EXPERIENTIAL | AI & ROBOTICS | eCOMMERCE & RETAIL | DIGITAL CONTENT & ADTECH | FINTECH & eMONEY | eHEALTH & MEDTECH | TECH & DEMOCRACY | STARTUPS & INVESTMENTS | VIDEO GAMING & ENTERTAINMENT.

Printre speakerii confirmați e si celebrul co-fondator al „Singularity University”, Salim Ismail.

iCEEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti, pentru al 8-lea an consecutiv, si este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife si alți susținători.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related