A treia editie IQadsTv cu Liviu David si Costin Popescu

Podcastul IQadsTv, lansat la inceputul lunii iulie, a ajuns la cea de-a treia editie. De luni, 25 septembrie 2006, IQads pune la dispozitie dublul interviu, avand ca protagonisti doi creativi romani, care s-au intalnit adesea in drumul parcurs de fiecare dintre ei in publicitatea romaneasca. Nici azi nu sunt prea departe unul de celalalt: Costin "Pila" Popescu - Director de Creatie la Cap si Liviu David - Director de Creatie la Next Advertising.

Au lucrat impreuna la D'Arcy si amandoi s-au aflat la un moment dat la sefia departamentului de creatie al agentiei. Si astazi conduc tot creatia, dar la doua agentii surori, care, pana nu demult, au functionat sub acelasi nume, desi cu management diferit - NextCap sau CapNext, dupa preferinte. Departamentul condus de Pila a strans deja experienta, avand multe premii la activ, dintre care amintim un Golden Effie anul trecut, in timp ce la Next Advertising doar ce a fost infiintat postul pe care il ocupa Liviu David, cu scopul de a-si forma propriul departament de creatie.

Montajul realizat de echipa IQads surprinde gusturile celor doi cu privire la marci si strategii, parerile lor despre festivaluri si oameni din advertising, date despre background, timp liber, inceputul carierei lor in publicitate, dar si prototipuri pentru clientul ideal, agentia perfecta sau directorul de creatie reprezentativ.

Echipa care a lucrat la realizarea celei de-a treia editii IQadsTv este formata din Andrei Nica - grafica, Adina Hariuc - operator si montaj, Romanita Oprea - redactor, Yama Studios - muzica si efectele sonore.

IQadsTv si-a propus sa aduca in prim-plan, luna de luna, intr-un format actual, opiniile celor mai importanti oameni ai industriei de publicitate din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related