Arnold și Salma, în mitologia SuperBowl-ului

Arnold și Salma, în mitologia SuperBowl-ului

Daca va intrebati ce se mai intampla prin Muntele Olimp, sa stiti ca Zeus s-a pensionat si a coborat in Palm Springs, California. Desi incearca sa duca o viata linistita, la piscina, pe terenul de golf, oamenii ii cer tot timpul mici favoruri electrice. Pentru ca in mitologia SuperBowl-ului, Zeus are puteri electrice. Si pentru ca da, muritorii inca sunt dependenti de incarcarea la priza.

Probabil ca producatorii au avut o lista foarte scurta de actori care-l puteau interpreta pe Zeus. L-au ales pe Arnold Schwarzenegger, un zeu pensionat la randul lui de la Hollywood. Si pe Salma Hayek sa-i fie Hera. Si ii este, pentru ca, ea observa cum partenerului ei ii este greu sa se adapteze pe Pamant si ii face cadou un BMW electric. Abia atunci, Zeus isi da seama ca a venit in locul in care trebuia.

Singura problema, ar fi ca americanii nu se inchina la el. Nu. Ei au propria lor zeitate: fotbalul. Si il venereaza anul acesta pe 13 Februarie, la Superbowl.

Spotul e gandit de Goodby Silverstein & Partners.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related