Aici găsiți toate reclamele de Super Bowl 2018*

Aici găsiți toate reclamele de Super Bowl 2018*

* Toate reclamele care au apărut până acum. Dar ținem lista deschisă aici până pe 4 februarie, când va avea loc marea întâlnire a brandurilor, întreruptă din când în când de o competiție sportivă. Câteva dintre premierele anunțate anul acesta: Cindy Crawford reface reclama Pepsi din 1992, Skittles difuzează o reclamă pentru un singur privitor, Tostitos, în schimb, face reclame personalizate pentru ceilalți, M&M revine după trei ani cu critici serioși, Peter Dinklage se confruntă cu Morgan Freeman, Matt Damon vorbește despre apă. Vă ținem la curent cu alte noutăți.

[articol în curs de actualizare]

 

Pringles isi face debutul de Super Bowl cu un spot realizat de Grey New York

Alexa are o suita de vedete: Gordon Ramsay, Cardi B, Rebel Wilson si Anthony Hopkins in spotul realizat de Lucky Generals si agentia in-house a Amazonului, D1:

 

Procter & Gamble & Grey New York:

 Keanu Reeves plange pentru SquareSpace:

După cum spuneam, Skittles va difuza un spot de 60 de secunde, creat special pentru Super Bowl, și care va fi văzut doar de Marcos Menendez, din Canoga Park. Ceilalți pot vedea reacțiile lui în timp ce se uită la reclamă și cam atât. Campania este realizată de DDB:

 M&M vine cu prima reclamă de Super Bowl după 3 ani de absență:

 Pepsi recreează reclama cu Cindy Crawford din 1992. De data asta, apare și fiul ei, Rande Gerber, care e model:

 Doritos & Mountain Dew împart spațiul unei reclame create de Goodby, Silverstein & Partners. Și pe Peter Dinklage și Morgan Freeman:

Spotul Stella Artois, realizat de Mother, și un Matt Damon care vrea să salveze planeta:

Tiffany Haddish e imaginea Groupon, în campania realizată de O’Keefe Reinhard & Paul.:

Tostitos și Alfonso Ribeiros, actorul din The Fresh Prince of Bel-Air ajută doritorii să își facă singuri propriile reclame, pentru petrecerea de Super Bowl, cu ajutorul unui kit digital. Campanie realizată de Goodby Silverstein & Partners:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related