Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes - Roz Townsend | Editura Curtea Veche, 2019

Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes - Roz Townsend | Editura Curtea Veche, 2019

Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare explică felul în care vă puteţi dezvolta abilitatea de a-i face pe alţii interesaţi de ideile voastre. Pe lângă informaţiile practice legate de dezvoltarea unor abilităţi excelente de prezentare, volumul îi motivează pe cititori să îşi aprofundeze cunoaşterea propriei persoane. Cartea promovează deprinderi de planificare, pregătire, exersare şi proiecţie, informaţiile fiind însoţite de glume şi exerciţii.

Când te-ai plictisit ultima oară la un șir interminabil de proiecții cu scris mărunt? Dacă te temi că și prezentările tale ar putea arăta așa, dacă te confrunți cu anxietatea vorbirii în public sau dacă pur și simplu vrei să adaugi un strop de verb și de culoare discursurilor tale, ții în mână ghidul potrivit.

Roz Townsend te va învăța să îți seduci auditoriul. Îți va arăta că reușita unei prezentări depinde nu numai de cât de corect este elaborată, ci și de cum îi convingi pe ascultători să adere la ideile tale. Și te va învăța să te cunoști, pentru că succesul este de partea celor care evaluează în mod realist cum sunt percepuți și își adaptează stilul în funcție de feedback. Într-o manieră prietenoasă și accesibilă, susținută de anecdote și exerciții, cartea îți va arăta tot ce trebuie să știi despre pla ni-ficare, pregătire, exersare și anticipare, pentru ca următoarea ta prezentare să iasă din mulțime.

"Abilitatea de a susţine prezentări de succes este esenţială. Indiferent de domeniul în care activaţi sau cât de bine vă faceţi datoria, dacă nu vă remarcaţi într-un grup de persoane şi nu îi convingeţi să privească lucrurile din punctul vostru de vedere, ideile în care credeţi pier."
Roz Townsend

Roz este un orator desăvârşit, iar prezentările sale sunt un exemplu de profesionalism
Jill Sweetman

 

Roz Townsend este specialistă în comunicare cu o experiență îndelungatã în vorbirea în public, foarte cunoscutã în Statele Unite ale Americii. Mediatoare, formatoare cu pro­grame extrem de apreciate în corporații de talie mondială și autoare de succes, Roz este și o prezență constantă la emi­siunile de radio care au ca subiect dezvoltarea personală.

Semnează numeroase cărți, dintre care zece au devenit best­selleruri internaționale. Ultima sa carte, Future Words – Words Creating Reality, a făcut subiectul unei conferințe TEDx din 2015 și s-a nu­mărat printre finalistele Premier’s Literary Awards și Premier’s Export Awards.

Locuiește în New South Wales, Australia.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: The Presenter Within – Simple Ideas for Great Presentations
Ediția a II-a 2019, paperback
Traducător: Marius Chitoşcă
Dimensiuni: 13.0 × 20.0 cm
120 pagini
ISBN:  978-606-44-0203-5

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related