Prin noua colaborare cu Treptio, White PR intră pe zona de comunicare pentru servicii IT

Prin noua colaborare cu Treptio, White PR intră pe zona de comunicare pentru servicii IT

La împlinirea a zece ani de activitate pe piața românească, Treptio, companie de servicii și soluții IT, începe colaborarea cu agenția de comunicare White PR pentru informarea și educarea în domeniu a clienților corporate.

Gândiți-vă la Treptio ca la „băiatul de la IT” care știe de toate – legat de mersul tehnologiei într-o instituție, desigur: și software, și hardware, și stocare, și rețelistică etc. Multe dintre companiile mici și mijlocii de pe piața românească nu au nevoie de toate aceste aptitudini simultan; și nici măcar nu și-ar permite să le aibă la dispoziția lor oricând, sub forma unui angajat permanent. Aici intervine cu succes Treptio, companie care oferă servicii și soluții IT clienților persoane juridice în funcție de nevoile pe care pe care acestea și le identifică în desfășurarea activității.

Treptio a fost înființată în 2012, având ca principale domenii de operare: suport IT (HelpDesk, intervenții IT OnSite, intervenții de la distanță); administrare și suport servere; securitate, consultanță și audit IT; servicii de Data Center; soluții pentru sistemele de operare.

În cei zece ani de funcționare, compania și-a extins treptat portofoliul de servicii în concordanță cu cerințele și inovațiile tehnologice, ceea ce se traduce în suport extrem de personalizat acordat clienților în vederea gestionării activității IT și a accelerării dezvoltării acesteia.

Strategia câștigătoare în comunicare, construită pe excelenta cunoaștere a profilului de client

În virtutea profesionalismului cu care își derulează colaborările cu clienții, Treptio a decis, la rândul său, să lase pe mâna profesioniștilor partea de promovare și awareness: compania a semnat contractul pentru servicii de comunicare cu White PR.

La rândul său, agenția aduce în această colaborare experiența adunată în cei peste zece ani de activitate în care a construit un portofoliu generos de clienți din cele mai diverse domenii: pharma, servicii medicale, servicii de înfrumusețare, HoReCa, HR, modă, retail etc.

„Când Treptio a apelat la noi pentru a-i defini poziția ca brand pe o piață unde concurența este atât de mare – până la urmă, România este recunoscută la nivel mondial drept o pepinieră importantă de specialiști IT – pe o piață unde este tot mai greu să te faci remarcat, am văzut asta ca pe o provocare considerabilă. Nu ne-am descurajat. Dimpotrivă, am abordat-o pas cu pas: am construit website-ul, am făcut content marketing, SEO, campanii pe Google și în social media. Lucrurile au început să se lege și numele Treptio a ajuns în corespondența tot mai multor companii”, a declarat Lavinia Pavel, owner White PR.

Acesta a fost, însă, doar începutul. În colaborarea cu Treptio, echipa White PR a intrat deja în etapa de joc în care se pricepe să evolueze cel mai bine: storytelling pentru promovare, cu obiectivul agreat de a educa și informa piața de business aflată în căutare de servicii IT.

„Chiar după discuția preliminară cu echipa White PR ne-am dat seama că am găsit partenerii potriviți care să ne ajute pe partea de comunicare. Au înțeles foarte bine care este nișa căreia serviciile noastre se adresează și ce profil are clientul nostru. Au avut abordarea potrivită pe baza căreia au construit o strategie de comunicare eficientă, de care suntem foarte mulțumiți”, a declarat Cătălin Enache, director general al companiei de servicii IT.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related