pastel este noua agenție de comunicare strategică și creativă a ProCredit Bank

pastel este noua agenție de comunicare strategică și creativă a ProCredit Bank

Agenția de comunicare integrată pastel a devenit partenerul de comunicare strategică și creativă al ProCredit Bank, o bancă comercială, orientată spre dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din România, care oferă, în același timp, o gamă completă de servicii bancare esențiale și moderne, atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice.

pastel oferă astfel băncii ProCredit România servicii de brand, comunicare și relații publice, punându-și amprenta atât pe strategiile și tacticile B2B și B2C, cât și pe dezvoltarea brandului de angajator.

“Ne bucurăm să fim partenerul de comunicare integrată al ProCredit Bank și să contribuim, împreună, la crearea unui viitor digital. Pentru anul 2022, rolul pastel este să își utilizeze abilitățile strategice, experiența și creativitatea pentru a susține dezvoltarea brandului Procredit Bank în România și pentru a comunica într-un mod cât mai relevant și creativ inițiativele inovatoare și orientarea către client.”, declară Dana Nae Popa, owner&managing director pastel.

Prima campanie creată de pastel pentru ProCredit Bank a fost destinată produsului FlexSave, un instrument de economisire anexat oricărui cont de client al băncii.

“La ProCredit Bank punem valoare pe transparenţă în comunicarea cu clienţii, pe performanța constantă și pasiunea pentru inovație. Acestea sunt valorile pe care le-am căutat și la partenerul nostru de comunicare. Prin propunerile creative făcute și prin modul în care au abordat colaborarea noastră, încă de la prima interacțiune, echipa pastel ne-a convins că împărtășim o viziune comună, dar mai ales că au experiența necesară cu care pot contribui la dezvoltarea brandului nostru în România”, a declarat Andreea Ichim, Director General Adjunct ProCredit Bank.

Echipa agenției care va dezvolta și implementa proiectele ProCredit Bank este formată din:

  • Răzvan Dumitrescu – Senior Strategic Planner;
  • Manuela Silica- client service director;
  • Loredana Pogonescu - account manager;
  • Laura Iane - creative director;
  • Vlad Giogu - senior designer;
  • Alina Ene - graphic designer;
  • Cosmin Bighei - copywriter;
  • Nicoleta Apostol - PR & influencer marketing manager;
  • Ramona Serban - social media specialist.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related