Campanie MOL pentru sprijinirea performantelor sportive

MOL Romania a lansat campania de promovare a programului POT AJUTA? - Programul MOL de sprijinire a talentelor sportive. Campania se desfasoara atat in mediile conventionale, precum presa scrisa, radio, internet, precum si in benzinariile MOL, in revista proprie MOL, Stil si Elan si pe website-ul MOL Romania, sau prin afise trimise la Cluburi Sportive Scolare, Federatii de Sport si scoli din intreaga tara. Imaginea campaniei este pugilistul Leonard Doroftei, iar din juriul care va evalua dosarele trimise de copii fac parte, pe langa Doroftei, si alte personalitati ale lumii sportive, precum Violeta Beclea-Szekely, Simona Amanar, Camelia Potec si Gyenes Emanuel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated