EESTEC Olympics 10: Hack the future

EESTEC Olympics 10: Hack the future

Ești gata de o nouă provocare? Anul 2022 aduce odată cu primăvara și hackathonul cu cele mai mari premii din UPB: EESTEC Olympics 10. Maratonul de 24 de ore de programare intensă numit Main Challenge și realizat împreună cu Bitdefender și Google este cheia provocării noastre pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să  formezi o echipă cu încă 2 prieteni și să vă înscrieți pe online până pe data de 13 martie. Dacă ești singurul pasionat de acest domeniu din grupul tău de prieteni, noi îți oferim posibilitatea să te înscrii și singur, iar noi să îți formăm o echipă. Vei avea, astfel, posibilitatea să cunoști oameni noi, deci alătură-te pentru o experiență de neuitat!

Dacă echipa din care faci parte va fi printre cele selecționate, vă așteptăm pe 2-3 aprilie în Biblioteca UPB unde veți dezvolta o aplicație care vă poate aduce mai aproape de marile premii.

Deoarece este a 10-a ediție a evenimentului și ne dorim să avem cât mai multe echipe câștigătoare, vrem să îți oferim  șansa de a participa  la încă o competiție de tip Side Challenge de 8 ore, cu premii la fel de atractive. Se va organiza împreună cu cei de la ORTEC în data de 8 aprilie.

Te regăsești în toate cele de mai sus și pasiunea pentru programare este mai puternică decât oricând? Poți aplica la ambele!

Te-ai gândit deja la o carieră în domeniu? Google, Bitdefender, Ortec și Ubisoft sunt companiile care ne vor fi alături în acest an în cadrul Stand&Fun Day, eveniment ce se va desfășura online pe platforma myconnector.ro. Vei avea oportunitatea de a interacționa direct cu aceștia și de a afla inovațiile din ultima perioadă! Te poți înscrie la Stand&Fun Day online.

 Ne vedem la maraton!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related