Specialiști de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google și GoPro vin să întâlnească următoarea generație de profesioniști IT din România

Specialiști de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google și GoPro vin să întâlnească următoarea generație de profesioniști IT din România

Pe 22 noiembrie, pasionații de tehnologie cu până la 5 ani de experiență sunt așteptați la o nouă ediție DevTalksJunior, cel mai mare eveniment internațional IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, în AFI Palace Cotroceni.

Organizat sub umbrela DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România, DevTalksJunior aduce împreună 400 de participanți cu până la 5 ani experiență în domeniul IT, speakeri locali și internaționali și companii de renume din industrie.

La cea de-a treia ediție, DevTalksJunior creează o nouă experiență pentru comunitatea tinerilor profesioniști din domeniul IT printr-un cadru relaxat, într-o atmosferă de cinema, oferind sesiuni de conținut și interacțiuni informale cu lideri și specialiști din industrie.

 

„Pentru noi DevTalks este un proiect personal și nu am ezitat să îl construim ca parte dintr-o rețea puternică și de referință în comunitatea de IT încă din 2014. Nu am gândit evoluția conferințelor DevTalks la scală mică și de aceea continuăm an de an cu o abordare nouă, personalizată pentru categoria de tineri profesioniști care vor să își îmbunătățească aptitudinile și vor să fie la curent cu ce se întâmplă în IT&C. Diferit și totuși flexibil în structură, misiunea DevTalksJr este să creeze un context accesibil pentru subiecte tehnice, inspirationale, axate pe carieră și antreprenoriat din zone care nu sunt încă suficient acoperite: Gaming, Securitate, Testare, Digital Transformation, Mobile, Java s.a.m.d. Așadar, oferim acces gratuit și o Agendă de 6 ore cu o energie fantastică alături de 50 de speakeri.",  Andreea Balaci, coordonator DevTalks România.

 

Un element de noutate la această ediție este reprezentat de agenda evenimentului care propune 5 conferințe organizate simultan în jurul celor mai dorite subiecte ale momentului precum Digital Transformation, Emerging Technologies, Security, Testing, Java, Gaming, Mobile și Career & Entrepreneurial Talks. Astfel, timp de o zi, participanții vor putea lua parte la prezentări tehnice, vor putea afla mai multe despre cele mai dorite trenduri din industrie prin exemple, studii de caz și instrumente noi, dar vor descoperi și sfaturi practice și perspective noi din experiența profesioniștilor IT prezenți la eveniment.

Peste 30 de speakeri locali și internaționali din Marea Britanie, Polonia, Germania, Olanda, vor contribui la crearea experienței de învățare din cadrul DevTalksJunior. Astfel, participanții vor putea întâlni specialiști de la companii internaționale precum Thoughtworks, Luminis sau Techland, dar și profesioniști locali din cadrul London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testării, Google sau GoPro. Printre invitații de la această ediție se numără:

  • Mihai Dragomirescu – Development Team Lead, London Stock Exchange Group
  • Raj Hora – BSL Innovation Labs Manager, London Stock Exchange Group
  • Aurelian Scarlat – Development Team Lead, Ubisoft
  • Dan Oroș – Romanian Marketing Manager, Google
  • Oliver Gibson – Product & Strategy Consultant, ThoughtWorks
  • Daniel Chivescu – Automated Testing Engineer, GoPro
  • Sander Mak – Fellow, Software Architect, Luminis

Companiile care susțin următoarea generație de profesioniști IT&C la această ediție sunt BCR, London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testării și Team Extension.

Participarea este gratuită, pe baza înregistrărilor pe site-ul DevTalksJunior sau în ziua evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related