Festivalul Internetics 2006 si-a desemnat castigatorii

Evenimentele celei de-a sasea editii a Festivalului Internetics s-au incheiat aseara, 18 octombrie, cand s-a consumat cel mai asteptat moment al Festivalului Internetics, Gala de premiere - castigatorii celei de-a sasea editii au urcat pe scena pentru a-si primi premiile si aplauzele cuvenite.

Miercuri seara, cei mai buni din web-ul romanesc au cules laurii victoriei si au sarbatorit la petrecerea dedicata castigatorilor. Incepand cu editia de anul acesta, Internetics a devenit un festival specializat, impartit in trei competitii distincte: Internetics Web Promo, Internetics Web Space si Internetics Web Graphic pentru a acoperi o gama cat mai variata de lucrari si pentru a oferi posibilitatea de exprimare tuturor celor care folosesc mediul virtual pentru a comunica sau pentru a dezvolta o afacere. Desi s-a inregistrat un numar record de participanti (peste 400 de inscrieri), exigentele internationale ale juriului au facut ca anul acesta sa existe sectiuni fara castigatori sau nominalizati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related