John Griffiths revine in Romania la invitatia IAA

Unul dintre cei mai respectati profesionisti in Account Planning din lume revine la Bucuresti la invitatia IAA Romania. John Griffiths este un recunoscut Account Planner cu o extinsa experienta de lucru - de peste 20 de ani - in agentiile de publicitate multinationale din Londra. In prezent acesta sustine training-uri si workshopuri in cadrul organizatiilor profesionale de tipul - APG -The Account Planning Group - London, Market Research Society, Institute of Direct Marketing si Independent Consultants Group.

John Griffiths a venit pentru prima data in Romania in luna iunie a acestui an la invitatia IAA, pentru a prezenta industriei de publicitate conceptele de Account Planning. Pentru ca formatul specific al evenimentului nu a permis decat unei mici parti a celor interesati sa participe, IAA Romania a facut demersurile de a il re-invita pe John Griffiths in Romania. De aceasta data, Dl. Griffiths va sustine un workshop pe tema "Extreme Research Techniques - Cercetarea care face diferenta in advertising".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related