John Griffiths la a 6-a editie IQadsTv

IQadsTv incepe in forta anul, aducand in prim-planul editiei cu numarul sase un specialist in Account Planning. John Griffiths este invitatul special, venit din Marea Britanie pentru a dezvalui rand pe rand secretele planning-ului si pentru a vedea in ce stadiu de dezvoltare se afla acesta in mediul din Romania, acum, la inceput de drum european.

Unul dintre cei mai cunoscuti planneri de pe piata engleza de advertising, Griffiths le impartaseste iubitorilor de publicitate intamplari din experienta jobului pe care il are de aproape douazeci de ani, vorbind insa si despre o tendinta foarte actuala a industriei: blogul si importanta lui in planning.

Interviul surprinde si punctul de vedere al renumitului planner despre piata advertisingului din Romania si "portretul robot" al plannerului obisnuit, schitat in urma vastei experiente cu care se poate lauda. Alte detalii pe care John Griffiths le scoate la iveala se refera la primul lui job ca Account Planner, la dificultatile pe care le-a intampinat in aceasta meserie si la diferenta pe care o face planning-ul intr-o agentie de publicitate.

Echipa care a contribuit la realizarea acestei editii IQadsTv este formata din Andrei Nica - grafica, Adina Hariuc - operator si montaj, Yama Studios - efectele sonore, Costin Radu - redactor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related