Publicis Groupe a primit titlul de Holding Company of the Year oferit de Ad Age

Publicis Groupe a primit titlul de Holding Company of the Year oferit de Ad Age

Publicis Groupe primește primul titlu de Holding Company oferit în cadrul premiilor A-List & Creativity Awards. Grupul a fost, de asemenea, premiat în cadrul categoriilor Agency & Leadership.

Publicis Groupe [Euronext Paris: FR0000130577, 40] a fost desemnat de către Ad Age drept Holdingul Anului (Holding Company of the Year) în cadrul premiilor anuale A-List & Creativity Awards organizate de publicației. Anul 2022 marchează primul an în care Ad Age a inclus o categorie Holding Company în programul său de premii.

Premiile Ad Age, A-List & Creativity Awards, recunosc "liderii avangardiști, agențiile de top și inovatorii creativi" care își propun "o creativitate ce schimbă regulile jocului, un leadership îndrăzneț, contribuind la orientarea industriei spre noi direcții".

Agențiile din cadrul Publicis Groupe au primit anul acesta mai multe premii în categoriile Ad Age, A-List & Creativity Awards 2022. Printre acestea se numără: Media Agency of the Year (Spark Foundry); Data & Insights Agency of the Year (Digitas), Standout Agency (BBH and The Community) și Executive of the Year (Amani Duncan, CEO BBH).

Arthur Sadoun, președinte și CEO Publicis Groupe:

,,În ultimii cinci ani, am mizat pe o serie de inițiative importante la Publicis, cum ar fi accelerarea Power of One pentru a oferi soluții creative end-to-end, repoziționarea Publicis Sapient, achiziția Epsilon și dezvoltarea platformei Marcel, care a salvat mii de locuri de muncă în timpul crizei Covid-19 și care este astăzi esențială pentru eforturile noastre de a sprijini, proteja și reloca echipele noastre din Ucraina. Nu a fost întotdeauna ușor, dar nimic care merită nu este vreodată simplu. Aș dori să le mulțumesc colegilor noștri pentru dedicarea lor excepțională în a ne aduce aici, precum și clienților noștri pentru sprijinul lor de nezdruncinat."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related