„Urările folositoare” ale Publicis Groupe. Cu ajutorul unui invitat special, Maurice Lévy și Arthur Sadoun pun accentul pe tipurile de cancer cauzate de HPV

„Urările folositoare” ale Publicis Groupe. Cu ajutorul unui invitat special, Maurice Lévy și Arthur Sadoun pun accentul pe tipurile de cancer cauzate de HPV

2022 a fost un an de excepție pentru Publicis pe toate planurile. Însă, în loc să sărbătorească aceste realizări, Grupul a ales să se folosească de impactul filmului său anual cu urări de sărbători pentru a crește gradul de conștientizare în ceea ce privește Virusul Papiloma Uman.

În ciuda faptului că 80% dintre adulți vor contracta HPV la un moment dat pe parcursul vieții, de prea mult timp tipurile de cancer asociate acestui virus au fost ascunse, ferite, stigmatizate. Prin urmare, acestea au devenit un ucigaș tăcut omniprezent.

Aceasta este o temă deosebit de personală pentru CEO-ul Publicis Groupe, Arthur Sadoun, deoarece a fost diagnosticat și tratat pentru un tip de cancer asociat cu HPV la începutul acestui an.

HPV este corelat cu o creștere semnificativă a numărului de cazuri de cancer atât la bărbați, cât și la femei, în ciuda disponibilității unui vaccin foarte eficient. În timp ce unele țări au făcut din vaccinarea tinerilor împotriva virusului o prioritate, gradul de conștientizare rămâne relativ scăzut la nivelul întregii populații.

Alături de Maurice și Arthur în materialul dedicat Urărilor din acest an este un invitat special, care a trecut de asemenea printr-un tip de cancer asociat cu HPV, pentru a-i încuraja pe toți cei din echipa Publicis și, sperăm, nu numai, să se protejeze pe ei înșiși și pe cei dragi de aceste afecțiuni asociate care pot fi prevenite. 

 

Filmul Publicis Groupe dedicat Urărilor pentru 2023 a fost creat de Le Truc, în parteneriat cu Prodigious.

Virusul Papiloma Uman (HPV - Human papillomavirus) este un grup foarte frecvent de virusuri care este asociat mai multor tipuri de cancer, inclusiv aproape 100% din cazurile de cancer de col uterin, 90% din cazurile de cancer anal și 60% din cazurile de cancer orofaringian (cancer al părții din spate a gâtului). Majoritatea oamenilor, până la 80% dintre adulți – indiferent de etnie, rasă sau gen – vor fi expuși la un anumit tip de HPV în timpul vieții. HPV se transmite foarte ușor între oameni, deoarece există puține semne sau simptome. În prezent, nu există un tratament pentru virus în sine. Singura metodă sigură de protecție împotriva acestuia este vaccinarea, care poate preveni cele mai frecvente tipuri de infecție. Educația și creșterea gradului de conștientizare reprezintă primul pas către reducerea riscurilor. Cu cât primești mai devreme vaccinul, cu atât ești mai protejat. Vaccinarea este disponibilă până la vârsta de 45 de ani în anumite țări, inclusiv în SUA și Australia. 

Publicis Groupe România, prezent de peste 25 ani pe piața locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare și transformare digitală din România, având la bază sinergia dintre Creativitate și Tehnologie. Grupul oferă clienților acces la cele mai avansate Servicii și Instrumente de lucru, concentrate în patru arii de expertiză: Comunicare, Media, Data și Tehnologie.

Cu o expertiză solidă în toate verticalele de business relevante, Publicis Groupe România asigură, prin modelul său de business - Power Of One - un Management fluid al Resurselor și Competențelor alocate fiecărui Client în parte.

În portofoliul Publicis Groupe România se află unele dintre cele mai puternice agenții de marketing și comunicare din lume: Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom și Spark Foundry

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related