Andrei Marica: Industriei muzicale romanesti ii lipseste totul dar se descurca cu ce are

Andrei Marica: Industriei muzicale romanesti ii lipseste totul dar se descurca cu ce are

Andrei Marica a trecut in ultimii ani prin cateva avataruri, iar asta pare sa-i vina de minune, avand piese pentru toate alter-ego-urile sale muzicale, fie ca e vorba de Andrew Marica sau André Marcy. A inceput cu trupa Ruine, alaturi de fratele sau, a trecut prin Eyedrops, iar acum e pe un drum solo pe care a fost se pare dintotdeauna.

Ideea asta cu mai multe alter ego-uri a venit in ultimii 2 ani pentru ca am realizat ca de-a lungul timpului aveam atat de multe idei, rasfirate in atatea stiluri incat nu puteam sa le grupez altfel decat fiecare stil cu artistul lui.

A reusit sa patrunda cu piesele sale in playlisturi internationale, lucru care face sa tavaleasca si mai mult compozitiile sale in lumea larga, cea mai recenta, o bucata de pian, Embers, fiind selectata pentru compilatia Apple Chill. Crede ca industriei romanesti ii lipsesc toate, dar se descurca cu ce are. Momentan, tot ce castiga din muzica baga inapoi, asa ca daca vreti si mai multe piese de la el, ati face bine sa va abonati la canalele lui de SpotifyYoutube sau Apple Music.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related