360Live.Events – o platformă de evenimente hibrid

360Live.Events – o platformă de evenimente hibrid

Imediat după ce pandemia a devenit o realitate atât în societate, cât și în business, lumea a căutat noi modele de colaborare prin care să reușească două lucruri: să mențină fluxul de comunicare în parametri normali și să mențină productivitatea echipelor și a celor care lucrează individual. Ne-am reconfigurat cu toții felul în care muncim, socializăm și trăim. Am re/descoperit platformele online de „meeting” și munca de pe calculatorul de acasă. Am învățat un nou „limbaj” de business, unul salvator care ne-a scos din modul de supraviețuire și ne-a purtat către continuitate.

Companiile mari au avut nevoie de mai mult, însă. La 360Revolution am simțit imediat această „criză” și am dezvoltat, într-un timp record, o platformă care să răspundă cerințelor clienților noștri de a organiza evenimente fără a restricționa accesul la conținut, la experiență, în general. Așa a apărut 360Live.Events, o platformă la care am muncit mult și care de 2 ani de zile a oferit zonei de business din România evenimente online și hibrid cel puțin la fel de eficiente și spectaculoase ca evenimentele dinaintea pandemiei.

Din 2020, platforma 360Live.Events a fost folosită pentru evenimente create pentru zeci de agenții și companii, organizații nonguvernamentale și instituții publice. Utilitatea platformei s-a demonstrat prin capabilitățile ei, puse în valoare de experimentata echipă 360Revolution.

Am experimentat acest „teritoriu” nou odată cu clienții și am creat experiențe unice, memorabile, pentru fiecare eveniment în parte. Am organizat conferințe naționale și internaționale de vânzări, lansări de produse, reuniuni interne și evenimente publice de business, conferințe și, bineînțeles, petreceri!

360Live.Events este mai mult decât o platformă: este accesul organizatorului într-un univers tehnologic format din trei planuri distincte. Primul, studioul: acesta este un studio de ”live” performant, cu chroma, camere video 360 robotice pentru broadcast și streaming 4k live. Și, pentru că timpul rămâne cea mai critică resursă, echipele 360 Revolution pot instala mini-studiouri în mai multe locuri, în situația în care vorbitorii evenimentului nu se pot deplasa, dintr-un motiv sau altul.

Al doilea, furnizarea de conținut. Aici, lucrurile devin cu adevărat spectaculoase. Prin interfața platformei, putem furniza ”audienței” conținut propriu-zis (prezentări), materiale de documentare și background ale evenimentului, dar și elemente de realitate augmentată, efecte și scenarii vizuale gândite împreună cu clientul, lăsând impresia participantului că este in-control în fața monitorului.

Al treilea, tehnologia și echipa. 360Live.Events este o platformă de organizare de evenimente complexe în spatele căreia stau investiții semnificative în tehnologie de ultimă oră care să le susțină și o echipă cu experiență în organizarea de evenimente mari, cu accent pe imagine, conținut și efecte video.

„În 2020, când am lansat platforma, nu intuiam că acesta va fi viitorul – am gândit platforma ca pe un atu în plus al companiei noastre față de competiție”, spune Valentin Golban, Client Service Director la 360 Revolution. „Am vrut să avem prima platformă autohtonă complexă pentru realizarea evenimentelor hibrid, 360Live.Events. Lansarea ei și pandemia s-au suprapus, astfel încât platforma a devenit principalul nostru instrument de lucru. Agențiile și companiile au înțeles rapid avantajele ei și au creat, cu ajutorul nostru, evenimente memorabile ce păreau imposibile în contextul unor restricții dure și în condițiile în care nimeni nu șia ce o să se întâmple. Doi ani mai târziu, vorbim deja de o „industrie” a evenimentelor hibrid. Ea există în România și cred că nu greșesc dacă spun că 360Revolution este unul dintre liderii în domeniu, după o muncă intensă, dificilă, dar plină de satisfacții. Fără expunere publică sau business to business, multe companii erau amenințate cu dispariția, așa că nu e o exagerare să spunem că 360Live.Events a contribuit la salvarea lor și la un viitor mai predictibil”, a mai spus Golban.

Platforma 360Live.Events vine în sprijinul tuturor agențiilor și organizațiilor care doresc să organizeze un eveniment hibrid sau care caută un plus de creativitate și originalitate, cu deschidere către o audiență mult mai mare decât de obicei, participanții nefiind limitați de distanță sau spațiu fizic.

E un instrument care deschide un univers total nou, cu posibilități creative nelimitate.   

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related