Clubul 5 a.m. Fii stăpân pe dimineața ta! Fă-ți viața mai bună! - Robin Sharma | Editura ACT și Politon, 2019

Clubul 5 a.m. Fii stăpân pe dimineața ta! Fă-ți viața mai bună! - Robin Sharma | Editura ACT și Politon, 2019

Clubul 5 a.m.: Fii stăpân pe dimineața ta! Fă-ți viața mai bună! / The 5 AM Club: Own Your Morning. Elevate Your Life de Robin Sharma este un roman motivațional care te poartă totodată într-o călătorie prin zone îndepărtate ale Pământului pentru a-ți preda pilde despre viață. Vei călători odată cu personajele cărții până la oceanul Indian, pe insula Mauritius, în India, la Taj Mahal, în Italia, la Roma, în Brazilia la São Paulo, sau pe Insula Robben din Africa de Sud – nu departe de coasta orașului Cape Town – unde a fost închis Nelson Mandela timp de 18 ani din cei 27 în care a fost privat de libertate. 

„Călătorind” odată cu autorul și cu personajele sale vei reuși să schimbi lentilele prin care privești viața, pentru a surprinde mai frecvent extraordinarul din ea, în defavoarea obișnuitului. Vei învăța să râzi mai mult, să dansezi mai des și să te joci mai des. Vei învăța să îți simplifici viața și să revii la bucuriile esențiale aflate chiar sub nasul tău. Vei învăța să stai departe de melodramatici și negativiști, să îți trăiești viața pe picior mare și vei înțelege că, fără excepție, culegem ceea ce semănăm, dar și că: 

„Fiecare ființă umană pe care o întâlnești are o lecție pe care să o înveți, o poveste pe care să o asculți și un vis în suflet care are nevoie de sprijinul tău.”

 

Robin Sharma este un autor de origine canadiană care și-a câștigat celebritatea odată cu romanul The Monk Who Sold His Ferrari (Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul). Datorită succesului de care s-a bucurat această carte, romanul a fost urmat de o serie de cărți din care mai fac parte: Leadership Wisdom from The Monk Who Sold His Ferrari (Atinge măiestria în leadership cu călugărul care și-a vândut Ferrari-ul), Family Wisdom from The Monk Who Sold His Ferrari (Învățături spirituale pentru familia ta. De la călugărul care și-a vândut Ferrari-ul), Discover Your Destiny with The Monk Who Sold His Ferrari (Descoperă-ți destinul cu călugărul care și-a vândut Ferrari-ul), The Secret Letters of The Monk Who Sold His Ferrari (Scrisorile secrete ale călugărului care și-a vândut Ferrari-ul). Robin Sharma este de formație avocat, activând de altfel până la vârsta de 25 de ani ca avocat de litigii, autorul a 12 romane și fondatorul companiei de training Sharma Leadership International. S-a remarcat de asemenea ca speaker motivațional, fiind foarte solicitat să vorbească pe teme de leadership, dezvoltare personală și managementul vieții. Este adesea invitat să ia cuvântul în cadrul conferințelor unora dintre cele mai puternice companii de pe planetă, inclusiv Microsoft, Nortel Networks, General Motors, FedEx sau IBM.

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: The 5 AM Club: Own Your Morning. Elevate Your Life
Ediția 2019, broșata
Traducător: Dana Dobre
Dimensiuni: 130 x 200
416 pagini
ISBN: 978-606-913-524-2

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related