[Acasă, in corp] Cristina Mariana Lupo: M-am dezis cu adevarat de limitele promovate de societate in ceea ce priveste frumusetea

[Acasă, in corp] Cristina Mariana Lupo: M-am dezis cu adevarat de limitele promovate de societate in ceea ce priveste frumusetea

Drumul Cristinei Mariana Lupo spre ceea ce este astăzi nu a fost deloc ușor. A fost marcat încă de la început de un accident care a lăsat-o cu PTSD și multe întrebări. Pentru că își dorea să aducă alinare persoanelor care au trecut prin experiențe asemănătoare, s-a hotărât să devină fizioterapeut. Și uite așa, cu fiecare tip de mișcare nouă pe care o descoperea, își dădea seama cât de important este să lucrezi cu corpul în procesul de vindecare.

Acum, Cristina călăuzește femeile spre reconectarea la corp prin sexualitate și trăirea unei vieți în echilibru, sănătate, armonie și self-love. În programele ei, participantele sunt invitate să-și înțeleagă mecanismele propriului lor corp prin exerciții și tehnici pe care Cristina le-a încercat pe propria piele. Am avut cu ea o conversație cu sufletul la vedere despre călătoria ei pe care vă invităm să o citiți în cele ce urmează.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related