[Acasă, în corp] Mădălina Bozeanu: Când eram adolescentă sufeream mult din prisma kilogramelor în plus, care acum ar fi considerate normale

[Acasă, în corp] Mădălina Bozeanu: Când eram adolescentă sufeream mult din prisma kilogramelor în plus, care acum ar fi considerate normale

În 2018, Mădălina Bozeanu a plecat în India ca să învețe mai multe despre practica care o ajutase în ultimii ani să ajungă la o pace interioară cum nu mai experimentase, Yoga. Acela a fost portalul spre un univers pe care Madi încă îl descoperă prin mișcare, dans și multă acceptare. Lasându-se inspirată de propria experiență, ea ajută femeile să se reconecteze la propriul corp prin Yoga, Terapii Somatice de Eliberare a Traumei, susține cursuri de dezvoltare personală online, cercuri și retreaturi de feminitate.

Am vorbit deschis despre insomniile pe care le-am avut în pandemie. Și nu mi-a fost ușor inițial, pentru că mă simțeam ca un impostor – instructorul de yoga care nu reușește să adoarmă noaptea. Dar după prima confesiune am observat că lumea își dorea genul ăsta de postări vulnerabile, reale, autentice. Așa că am continuat să împărtășes dificultățile prin care trec, nu doar succesele. Și cred mult în puterea normalizării - să vorbim mai des și mai deschis despre problemele de sănătate mentală, despre imaginea corporală, despre depresie, disociere, sindromul impostorului șamd.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related