Qbebe.ro, cel mai citit site pentru părinți din România

Qbebe.ro, cel mai citit site pentru părinți din România

Cu o experiență de piața de parenting de peste 13 ani, website-ul Qbebe.ro trece din luna martie pe prima pozitie în topul site-urilor pentru părinți din România, înregistrând un număr de peste 3 milioane de afișări și peste 1.3 milioane vizitatori unici.

 “Se spune că pentru a crește un copil ai nevoie de un sat întreg, dar noi credem că este nevoie de multă informație, răbdare și responsabilitate. Ceea ce am făcut și noi la Qbebe.ro. Am venit întotdeauna în atenția comunității noastre cu articole foarte bine documentate, cu proiecte de interes pentru părinți, care, deși ne-au scos uneori din zona noastră de confort, ne-au motivat să continuăm, conștienți fiind că venim în ajutorul părinților cu informații de cea mai bună calitate“, spune Corina Năftănăilă, Project Manager Qbebe.ro.

Echipa din spatele site-ului Qbebe.ro este o echipă orientată către succes și către tendințele actuale. Dincolo de calitatea editorială, de proiectele de conținut gândite atât pentru părinți cât și pentru cele mai mari branduri din România, site-ul organizează lunar emisiuni Live pe pagina de Facebook a site-ului și are în plan o nouă serie de proiecte cel puțin la fel de interesante ca cele de până acum.

“Qbebe.ro se află sub umbreala regiei Parenting Ads de mai bine de 9 ani, timp în care am pus bazele unei colaborări solide și de succes, dovadă fiind proiectele educative și informative desfășurate de-a lungul anilor. Atât echipa noastră cât și echipa Qbebe.ro, au avut încă de la început un scop comun, acela de a ajunge prima opțiune în mintea  brandurilor și respectiv a părinților din România. Ne bucurăm nespus de mult de reușita echipei Qbebe.ro. Asta înseamnă rezultate mult mai bune pentru campaniile pe care le derulăm împreună și o consolidare a poziției noastre de lider în ceea ce privește serviciile de consultanță în marketing digital pe piața de parenting locală”, declară Mădălina Putineanu, Managing Director Parenting ADS.      

 Regia Parenting ADS gestionează în acest moment coordonarea exclusivă a vânzărilor pentru 3 dintre cele mai relevante site-uri pentru părinți din România: qbebe.ro (cel mai citit site pentru părinți din România), demamici.ro și copilul.ro, cele 3 site-uri de top însumând lunar peste 5 mil. de afișări și  peste 2,5 mil. de vizitatori unici. Tot în portofoliul regiei Parenting ADS se numără și site-urile anidescoala.ro, mamica.ro, mamicamea.ro, sfatulmamicilor.ro, gokid.ro, urbankid.ro, portalinvatamant.ro și kidsnews.ro.

În ultimul an portofoliul Parenting Ads a crescut constant, atât prin preluarea vânzărilor digitale ale unor platforme de parenting influente (copilul.ro în luna februarie și demamici.ro în noiembrie), cât și prin reprezentarea în exclusivitate a unei serii de Content Creators, care au în jurul lor comunități numeroase de părinți.

Portofoliul de Content Creators gestionat în acest moment în mod exclusiv de Parenting ADS însumează peste 40 de Influenceri Specialiști și Bloggeri de parenting printre care: Dan Cruceru, Alina Sorescu, Miruna Ioani, Cristina Siscanu, Otilia Mantelers, Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasa, Alex Zamfir, Roxana Blagu, Andra Udrea, Andreea Ola și mulți alții.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related