Brandfusion anunță rebrandingul diviziei de tehnologie în Commergent

Brandfusion anunță rebrandingul diviziei de tehnologie în Commergent

Brandfusion anunță schimbarea numelui diviziei sale de tehnologie în Commergent. Schimbarea numelui reflectă viziunea diviziei de tehnologie de a-și dedica portofoliul de servicii soluțiilor eCommerce și de a deveni partenerul în transformarea digitală pentru toate tipurile de afaceri.

Divizia de creație a Brandfusion va continua să deservească clienții Commergent pentru nevoile lor de design UI/UX, branding și comunicarea de brand.

Commergent se bazează pe o echipă dedicată cu peste 17 ani de experiență într-o mare varietate de industrii, atât B2B, cât și B2C, care lucrează cu sisteme de eCommerce și diferite platforme de dezvoltare. Încă din 2012, accentul s-a mutat către platforma Dynamicweb All-In-One. În prezent, clienții săi includ peste 150 de companii românești și multinaționale din Europa, America de Nord și Asia, care sunt relevante pentru industria lor.

Promisiunea Commergent față de clienții săi constă într-o experiență integrată și în beneficiile de a avea totul adunat sub un singur acoperiș. Consultanți strategici, manageri de proiect bine organizați, designeri creativi, dezvoltatori certificați și experți în marketing online.

“Lumea este sub presiunea schimbărilor sociale, economice și politice. Fluiditatea piețelor, schimbările continue în comportamentul consumatorilor și presiunea modelelor de afaceri disruptive, toate cresc anxietatea afacerilor și slăbesc capacitatea acestora de a se concentra pe ceea ce creează cu adevărat valoare. Parteneriatul cu companiile în procesul lor de adaptare la mediul digital și oferirea de valoare continuă comunităților lor este etosul nostru de bază.

La Commergent, continuăm să lucrăm îndeaproape cu clienții noștri, deoarece credem că parteneriatele joacă un rol cheie în dezvoltarea, livrarea și succesul continuu al soluțiilor noastre.

Vom continua să încurajăm clienții noștri să ia parte la o călătorie extrem de colaborativă și agilă, în care afacerea lor este în centrul atenției. Împreună spre ziua de mâine” spune Adrian Ursu, CEO Commergent.

Commergent este o companie românească privată, cu sediul în București, axată pe construirea de soluții de afaceri folosind sisteme eCommerce flexibile, fiabile și scalabile. Parteneriatul puternic cu Dynamicweb a început în 2012, și de atunci, Commergent a contribuit la ecosistemul Dynamicweb sprijinind partenerii din întreaga lume.

De la simple site-uri web la sisteme B2B complexe, Commergent a reușit să depășească barierele care împiedicau afacerile să evolueze și, de asemenea, a contribuit la evoluția soluției Dynamicweb în acest proces.

Echipa Commergent este formată din peste 15 persoane talentate care se concentrează pe furnizarea de cunoștințe, suport, creativitate și empatie pentru a-și ajuta clienții în călătoria lor digitală.

Printre clienții săi se numără peste 150 de companii românești și multinaționale din Europa, America de Nord și Asia, care sunt relevante pentru industria lor: Agricover, Altex, RTC, Elbi Electric, Mendola Group, Consolight, All Media, Polymark, etc.

Brandfusion este o companie românească de branding cu sediul în București. De la înființarea sa în 2005, a ajutat peste 200 de afaceri și organizații din diverse industrii să se dezvolte, să crească, să se transforme, folosind o abordare eficientă care combină gândirea de design, rigoarea strategică și creativitatea.

Valoarea muncii sale a fost premiată de două ori la competiția REBRAND 100® Global Awards și confirmată de rezultatele clienților săi, printre care pot fi amintiți: Agricola, Agricover, Austral, AWS, Deloitte, Donna Medical Center, Eversted, Genesis, Genpact, Integrisoft, Lidl, Mondelez, Râureni, Riviera Works, SDEE (Electrica), Siemens, Somaco, Symmetrica.

Echipa multidisciplinară Brandfusion este formată din consultanți, strategi de brand, designeri, specialiști digitali, reuniți prin dorința de a evolua în branding, tehnologie, business și comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandfusion

Suntem oameni cu gândire de design, rigoare strategică și creativitate, ale căror perspective vrem să conteze în evoluția clienților noștri și în viața comunităților acestora. Suntem designeri,... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related