Vinurile românești, recunoscute de juriile internaționale. 78 de medalii pentru Jidvei, la competițiile din 2022

Vinurile românești, recunoscute de juriile internaționale. 78 de medalii pentru Jidvei, la competițiile din 2022

Recunoști un vin bun după regiunea din care provine sau anul recoltei, după aromă și culoare, textură și buchet, dar și după premiile pe care le primește din partea specialiștilor. O medalie obținută la o competiție prestigioasă este celebrarea întregului proces de producție, de la culegerea strugurilor la îmbutelierea vinului. Iar vinurile Jidvei au fost sărbătorite cum se cuvine în acest an la competițiile de profil din lumea întreagă. Compania a obținut 78 de medalii în 2022, dintre care 6 distincții excepționale: marea medalie de aur, dublu aur, diamant grand prix, revelation și best spirits in the competition.

 

Povești cu vin bun și medalii de aur

Vinurile de legendă au povești străvechi, de pe meleagurile din care provin, și ecou și recunoaștere până dincolo de graniță. Tradiția e parte din brandul Jidvei, tehnologia continuă istoria în prezent, iar medaliile aduc strălucirea recunoașterii internaționale și duc povestea mai departe. 

O poveste cu 78 de medalii în 2022, oferite de jurii exigente, formate din specialiști reputați din întreaga lume. Vinurile Jidvei au concurat la competiții prestigioase, organizate riguros, alături de unele dintre cele mai bune vinuri din lume, provenite de la producători de renume mondial, din regiuni premium, cu o bogată istorie și tradiție vitivinicole.

6 sunt distincții excepționale – marea medalie de aur, dublu aur, diamant grand prix, revelation și best spirits in the competition – 37 sunt medalii de aur, 26 medalii de argint, 6 medalii de bronz și 3 mențiuni.

Aceste rezultate sunt expresia pasiunii și dedicării specialiștilor noștri, a preocupării constante pentru calitate, a deschiderii către nou ca atribut al acelor branduri care înțeleg performanța ca echilibru dintre tradiție și inovație. Ne bucurăm de fiecare ocazie pe care o avem pentru a face cunoscute în lume vinurile românești și privim aceste rezultate ca pe o încununare a muncii întregii noastre echipe și, în egală măsură, ca pe un privilegiu câștigat în timp, acela de ne afla, an de an, într-o companie selectă, alături de unele dintre cele mai bune vinuri ale lumii, contribuind, alături de alți producători din țara noastră, la consolidarea reputației României printre țările și regiunile vitivinicole de la nivel modial, spun reprezentanții Jidvei.

 

Un spumant revelație

Mysterium Roze Brut Vintage 2017 este primul vin din România care a obținut Marea Medalie de Aur și trofeul Revelație, la Concours Mondial de Bruxelles – Rose Wine Session 2022, din peste 1.000 de vinuri care au fost jurizate. Este, de asemenea, singurul vin spumant din cadrul ediției de anul acesta a concurusului distins cu trofeul Sparkling Rosé Revelation. Acest vin spumant a obținut un scor de 90 de puncte din 100 și a fost răsplătit cu dublă medalie de aur în cadrul concursului Gilbert & Galiard International Challenge 2022.

La Frankfurt International Trophy 2022, spumantul Jidvei Extra Brut și Vinars VSOP Jidvei au fost distinse cu Marea Medalie de Aur, vinarsul Jidvei obținând și distincția specială Cel mai bun distilat din România din competiție.

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2021 a primit la Monaco Awards Women&Wines of the World 2022, Marea Medalie Diamant Grand Prix și a trofeul Diamant Mémorable. În cadrul aceleiași competiții, Castel Traminer 2017 și spumantul Jidvei Roze Brut au obținut distincția Diamant.

Vinarsul VSOP Jidvei a fost extrem de apreciat și în cadrul rigurosului Concours International De Lyon 2022, unde a fost medaliat cu aur, obținând și distincția Cel mai bun distilat din România din competiție.

Savurăm vinuri românești de poveste, sărbătorim alături de ele momentele importante din viața noastră sau dăm un strop de încântare zilelor obișnuite, și ne bucurăm să știm că aroma lor este recunoscută, așa cum merită, în toată lumea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related