12 Ani de Soare cu Sun Plaza celebrați alături de Emisiunea Neatza

12 Ani de Soare cu Sun Plaza celebrați alături de Emisiunea Neatza

Un nou an, o nouă destinație de senzație și o extra aventură în COSMOS!

La 12 ani de Sun Plaza, centrul comercial a ales o aniversare cu EXTRA atmosferă, fără limite. Planete uriașe, navete spațiale, expoziții cosmice, călătorii VR prin Univers, au fost parte din surprizele pregătite pentru clienții Sun Plaza. Cea mai mare dintre acestea a fost când în duminica în care emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a transmis live în interiorul centrulul comercial din Piața Sudului, fiind lider de audiență.

Timp de peste o lună, toată lumea a putut să participe la sărbătoarea cosmică, descoperind fiecare colț de galaxie din universul de senzație Sun Plaza. centrul comercial care a devenit o parte foarte importantă a comunității din sectorul 4.

"Ne-am bucurat ca după această perioadă de nesiguranță am avut șansa să sărbătorim alături de comunitatea noastră, oamenii care ne-au trecut pragul atâția ani și care ne-au fost alături încă de la început. Aniversarea de anul acesta a venit într-un moment în care ne-am dorit enorm să fim aproape de ei și am vrut să le pregatim ceva cu adevarat spectaculos.", Irina Studineanu, Deputy Center Manager Sun Plaza.

Momentul culminant al aniversării a fost pe 17 Aprilie, când emisiunea Neatza, alături de toate vedetele sale: Răzvan, Dani, Ramona, Diana, Ristei, Nicolai, Cuza, etc s-au relocat în centrul comercial de la Piața Sudului pentru o ediție specială, aniversară, cu jocuri, voie bună și distracție.

În Duminica Floriilor, emisiunea Neatza a fost liderul de audiență. La nivel naţional, show-ul prezentat de Răzvan şi Dani, a avut aproape jumătate de milion de telespectatori în cele patru ore de emisie, conform Pagina de Media.

Integrarea activităților și evenimentelor realizate cu această ocazie aniversară au fost realizate de către agenția Pandorra Story Style.

Echipa de proiect SUN PLAZA:
Gia Bacioiu – BTL MARKETING SPECIALIST
Raluca Radulescu – MARKETING SPECIALIST
Elena Tudor – DIGITAL CONTENT COORDINATOR
Irina Studineanu – DEPUTY CENTER MANAGER

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food courtul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Pandorra Story Style. În spatele nostru există o poveste care a început în urmă cu peste un deceniu și care are peste 1000 de proiecte și 100 de clienți care au devenit PRIETENI.

Ne lăudam cu: Corporate Special Projects, Campanii cu Influenceri & Management de Influenceri, Campanii PR Offline și Online, B2B și B2C, Campanii Digitale și event planning & OOH Media.

Printre clienții care au devenit prieteni se numără: Bucuresti Mall, Park Lake, Sun Plaza, Coca Cola Company, Băneasa Shopping City, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Bergenbier, Auchan, Turkish Airlines, Bosch, Porr, Conslight, Legrand, ECCO, Lufthansa, Koton, Fundația Regala Margareta a României sau Panasonic.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related