Incognito Castle: Cel mai tare team-building din România

Incognito Castle: Cel mai tare team-building din România

Pe 9 iulie, peste 1.500 de angajați, colaboratori și alumni ai Cognizant Softvision s-au adunat la Castelul Banffy din Bonțida, Cluj, pentru un eveniment de team building memorabil. Invitați din toată țara au avut parte de o seară plină de distracție, care a inclus 16 spectacole susținute de artiști de top.

Pe lângă show-urile de pe cele trei scene, participanții s-au bucurat și de zonele special create pentru ei, unde s-au putut răsfăța în voie cu mâncare, băutură și jocuri interactive. Valuri de colegi au luat cu asalt castelul, încă de la ora 18:00, entuziasmați de bucuria care vine din muzica bună, distracția și reîntâlnirea atât de așteptată cu colegii, după o lungă perioadă de pandemie.

Evenimentul Castle Incognito a marcat prima colaborare dintre Cognizant Softvision și Electric Castle, un festival care a devenit un eveniment regional emblematic. Pentru mulți dintre participanți, evenimentul din acest an a fost prima ocazie de a-și reîntâlni colegii față în față și a petrece unii cu alții după mai bine de doi ani de pandemie. Mai ales pentru cei peste 1000 de noi angajați din ultimul an, a reprezentat o ocazie perfectă să își cunoască colegii și altfel decât în videoconferințe.

Între spectacole, participanții la festival s-au bucurat să se întâlnească cu colegii și vechii prieteni în zonele de mâncare și băutură și să socializeze în zona de activități cu jocuri amicale de ping-pong, Jenga gigant, Twister și alte jocuri distractive.

Cu fiecare oră trecută, muzica și umorul au destins din ce în ce mai mult atmosfera. Primii care au urcat pe scena principală au fost comedianții Bogdan Drăcea, Sorin Pârcălab și Ioana Luiza.

După ce soarele a apus, a fost rândul headlinerilor să își facă treaba. Irina Rimes a cântat și dansat cu mulțimea în atmosfera luminilor superbe ale locației. A urmat spectacolul incredibil al lui Grasu XXL care a energizat participanții cu muzica lui. Printre ceilalți artiști s-au numărat Hayex Fusion și DJ Sugar, DJ K-lu, Blanilla și Madliquid, care au ținut lumea lipită de scene până a doua zi dimineața. După răsăritul soarelui, petrecerea a luat sfârșit dar ecourile ei se vor auzi mult timp de acum înainte.

Unii dintre participanții cu care am stat de vorbă au afirmat: ”Castle Incognito este cel mai cool team building organizat vreodată în România." Nici o definiție nu ar putea descrie mai bine evenimentul. Un mini-festival oferit în exclusivitate de Cognizant Softvision angajaților săi. Un eveniment de neuitat.

Lia Apostol, Head of Culture Experience România, Cognizant Softvision, a comentat experiența festivalului:

"Ne-am bucurat să ne (re)întâlnim cu colegii noștri din toate orașele din România în care Cognizant Softvision este prezent, dar și din orașele în care se lucrează la distanță. Pentru mulți dintre ei, Castle Incognito a reprezentat prima ocazie de a se întâlni în persoană cu cei cu care au lucrat doar virtual. Am creat acest festival pentru a socializa și a oferi tuturor angajaților ocazia de a fi din nou împreună și ne bucurăm că am reușit", a declarat Lia.

 

Amintirile create în timpul evenimentului Castle Incognito au fost cel mai bine rezumate de o frază scrisă pe panoul iconic cu mesaje de lângă intrare: Can’t code this feeling.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related