Internetul, cea mai mare galaxie descoperită de om

Internetul, cea mai mare galaxie descoperită de om

Zilele astea am călătorit prin galaxii fabuloase cu sclipici stelar și am descoperit încă un pic din magia universului ăsta pe care, cu cât ajungem să îl cunoaștem mai mult, cu atât ne dăm seama cât de puțin îl înțelegem de fapt. Ce e cel mai fascinant e că nu a fost nevoie să ne îmbarcăm într-o rachetă pentru călătoria asta intergalactică, ci a fost de ajuns să dăm scroll pe social media ca să aflăm despre imaginile capturate de NASA prin telescopul James Webb. Dar indiferent cât de impresionantă a fost acest eveniment, Internetul nu iartă pe nimeni - doza de memes zilnică este servită, de data asta cu tematică spațială. 

Începem cu ceva frumos, autohton și bazat pe o comparație amănunțită și bine documentată. Acestea fiind spuse, nașterea unei stele redată într-o imagine de o claritate impecabilă e ceva destul de tare, dar nu e de parcă NASA a găsit vidanjor în Craiova. Abia asta ar fi ceva cu adevărat breathtaking.

Așa zic cei de la Utilmond, o platformă care promite să găsească toate produsele și serviciile de care ai nevoie, indiferent dacă ele sunt ședințe de terapie sau o lucrare electrică pentru casa în renovare. Sună cel puțin amuzant să compari o platformă care îți găsește zugravi prin împrejurime cu un telescop extrem de sensibil care surprinde imagini din Cosmos. Dar după ce o să citești analiza foarte amănunțită și bazată pe research temeinic din postarea asta, vei înțelege și tu că Utilmond are dreptate și că adevărata minune e evadarea din vortexurile românești.

O gaură neagră a fost și dezbaterea recentă pe social media despre copii în localuri dominate de adulți - dar am ales să nu fim înghițiți de această forța a universului și, în schimb, să privim spre stele.

Hai să ne amintim acum de meme-urile universale care ne fură de fiecare dată un rânjet vinovat în colțul gurii. De exemplu cele de mai jos care arată ca și telescoapele au sentimente:

Pentru cei cărora galaxia li se părea familiară, știm noi de unde să o luați:

Și dacă n-am ghicit din prima, poate ne iese acum:

Încheiem cu realitatea pe care o trăim noi, cei de pe Terra, locul unde oamenii pot crea deopotrivă telescoape care surprind nașterea unei stele HD de la ani lumină distanță și camere care filmează de la 10 metri cu claritatea unei pietre:

În concluzie, să nu uităm să privim spre stele, chiar și când suntem prea absorbiți de vortexul certurilor pe Facebook :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related