Create Direct câștigă premiul Company of the Year în cadrul Incentive Awards de la Londra – cel mai important premiu al industriei de incentive marketing din Europa

Create Direct câștigă premiul Company of the Year în cadrul Incentive Awards de la Londra – cel mai important premiu al industriei de incentive marketing din Europa

Pe 28 septembrie, a avut loc la Londra ceremonia de decernare a premiilor Incentive Awards din cadrul evenimentului IMA Europe. Create Direct s-a remarcat încă de la începutul competiției cu cele mai multe nominalizări obținute pentru soluțiile și platformele sale de incentives, loyalty & rewards.

Agenția a câștigat premiul Company of the Year, unul dintre cele mai prestigioase și râvnite distincții din sectorul de incentive & rewards din Europa. Premiul se acordă companiei care a adus un aport semnificativ industriei de incentives marketing prin creativitate, inovație și rezultate.

Create Direct a fost nominalizată pentru soluțiile și campaniile sale de stimulente, cashback, loializare și recompensare la categoriile „Best use of Technology in a Programme”, „Best Technology Provider”, „Best Channel Partner Programme”, „Best Use of Payments in a Programme”, „Best Sales Incentive Programme” si „Company of the Year”.

Juriul a fost format din experți și lideri din industria de incentives marketing din întreaga lume.

Tot anul acesta, agenția a câștigat la IMA Summit Awards din SUA premiul „Excellence in Consumer Promotion” pentru programele de cashback multi-country dezvoltate pentru Michelin.

Cosmin Lăcătușu, Executive Manager Create Direct:

„Distincția Company of the Year este o deosebită onoare și o dovadă incontestabilă că suntem printre cei mai buni din Europa în dezvoltarea și managementul soluțiilor de rewards, incentive si loializare.

Meritul aparține atât echipei Create Direct, cât și clienților noștri, cărora le mulțumim pentru parteneriat și pentru încrederea acordată.

Plănuim să ne continuăm evoluția și să oferim cele mai performante soluții și cele mai bune servicii, cu același entuziasm și determinare ca și până acum.”  

Create Direct este liderul pieței românești de solutii de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards, fidelizare, trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Macedonia, Moldova și România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related