Create Direct, dublu nominalizată la IMA Summit Awards din Boston

Create Direct, dublu nominalizată la IMA Summit Awards din Boston

Pe 19 iulie, a avut loc in Boston, Massachusetts, ceremonia de decernare a premiilor IMA Summit Awards, unde agenția Create Direct a fost nominalizată pentru campaniile sale de loializare și recompensare la categoriile „Excellence in Sales Incentives” și „Excellence in Consumer Promotion”.

Incentive Marketing Association (IMA) este o asociație internațională cu sediul în SUA care are ca membri companiile lider din industria de rewards, incentives și employee recognition.

Premiile IMA Summit Awards sunt acordate programelor de incentivare care se remarcă prin modul de dezvoltare, execuție și rezultate. Juriul IMA a fost compus din experți și lideri globali din industria de incentive, rewards & recognition.

Anul trecut, în cadrul aceleiași ceremonii, Create Direct a câștigat premiul „Excellence in Consumer Promotion” pentru programele de cashback multi-country dezvoltate pentru Michelin.

Cosmin Lăcătușu, Manager Executiv al Create Direct, a declarat: „Suntem încântați de dubla nominalizare la IMA Summit Awards, unde competiția este mereu acerbă. Programele noastre de loyalty & rewards se remarcă datorită abordărilor inovative și implementării de mecanici complexe, păstrând totodată un design user focused.

Stimularea achizițiilor repetate se datorează și portofoliului nostru extins de premii si recompense. Clienții noștri pot selecta premiile din peste 100.000 de produse, din categorii variate, de la premii fizice și carduri cadou, până la cashback și Points-to-Cash. Cu o diversitate atât de bogată, putem satisface nevoile și preferințele tuturor participanților în programele noastre.”

Anul trecut, Create Direct a fost recunoscută și apreciată pentru aportul valoros adus industriei de incentives, loyalty & rewards, fiind onorată cu premiul Company of the Year în cadrul festivității Incentive Awards de la Londra.

Create Direct este liderul pieței românești de soluții de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards și fidelizare B2B și B2C, campanii de trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Belgia, Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Moldova și România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related