[De urmărit] Daniela Groza: Tot ce produc vizează lupta împotriva homofobiei, rasismului, xenofobiei, patriarhatului și sistemului de castă

[De urmărit] Daniela Groza: Tot ce produc vizează lupta împotriva homofobiei, rasismului, xenofobiei, patriarhatului și sistemului de castă

Tricouri, broderii, imagini, texte, desene, dar mai ales omul din spatele lor care te convinge să “fii bun pe bune”. Și nu e doar un slogan. Daniela Groza este un artist vizual care își ghidează viața și prezența online după regula de a nu răni identitatea nimănui. Vorbește onest și cu entuziasm. Uneori spune prostii, crede ea, dar asta face parte din evoluție și umanitate. 

A copilărit în Constanța, a studiat în SUA și a adunat experiențe diverse de la o diplomă în Italiană, Literatură și Filozofie, zece ani în lumea culinară, o apropiere de fotografie și șase ani de câștigat existența ca șofer de taxi în New York. Multe dintre ele sunt documentate pe contul de Instagram @bekindforreal, care există din 2012 și s-a transformat dintr-un “castron cu poze alandala” într-o pagină nu doar frumoasă vizual, ci și bine organizată. Postările reprezintă într-un mod curajos, uneori emoționant, alteori amuzant, interesele și misiunea Danielei. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related