Campania #22EpicNights, creată de DeMoga Music în colaborare cu Samsung România și Cheil Centrade, câștigă aurul la WebStock ediția 2022

Campania #22EpicNights, creată de DeMoga Music în colaborare cu Samsung România și Cheil Centrade, câștigă aurul la WebStock ediția 2022

Anul acesta DeMoga Music în parteneriat cu Samsung România și Cheil Centrade au câștigat premiul 1 în cadrul celei mai mari gale de premieră a proiectelor pentru platformele de socializare. Campania #22EpicNights a primit Gold în categoria celor mai inovative campanii realizate pe platforma Youtube, cât și Bronze la categoria cea mai bună strategie pentru social-media.

Hub-ul DeMoga Music a creat și implementat pentru Samsung Electronics România alături de agenția de comunicare Cheil Centrade o experiență muzicală completă – #22EpicNights.

Albumul #22EpicNights include 22 de piese produse în studiourile DeMoga Music de către roster-ul de autori și artișți ai casei de producție. Piesele abordează pasiunile Generației Z, dar și subiecte legate de importanța mental health-ului, protecției mediului înconjurător și dezvoltării personale. El s-a concentrat în jurul problematicilor actuale ale tinerilor și a conturat atât o rezolvare în versuri, cât și un manifest.

Proiectul prezintă o experiență artistică autentică, atât prin muzică, lirică, cât și imagine. Acesta deschide un portal către artiști, în special cei din Generația Z. Videoclipurile au fost concepute de către label-ul DeMoga Music pentru a pune în valoare asset-urile din gama Nightography. Astfel toate videoclipurile au fost filmate noaptea, cu ajutorul telefonului Samsung Galaxy S22 Ultra.

„Suntem mândri să aducem încă două premii în colecția DeMoga Music! Colaborarea cu Samsung România și Cheil Centrade a fost primită cu brațele deschise de întreaga echipa. Această idee a fost creată de noi, echipa DeMoga Music si Cheil Centrade România. Ne bucurăm să vedem că munca noastră este apreciată, nu numai de publicul larg, cât și de specialiști din domeniul advertising-ului.” , DeMoga Music Team.  

#22EpicNights nu este doar un album, ci o experiență completă. Ea adună laolaltă o multitudine de feeling-uri, care te fac să trăieșți 22 de nopți, cu adevărat epice!”, Andrei Enescu, Project Manager.

 

DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori şi producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conţine peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one şi hit-uri în top zece, dar şi numeroase sincronizări în zona de advertising şi film.

Credite:

Andrei Enescu - Project Manager & Executive Producer
Raluca Constantinescu - Executive Producer
Mirela Munteanu - Artist Manager & Communication Manager

Credite Producție Muzicală:
Teodora Iamandi – Artist & Songwriter
Ștefania Miculescu – Artist & Songwriter
Tomer Jack Weissbuch – Artist & Songwriter
Daria Oprea – Artist & Songwriter
Bianca Dan – Artist
Marian Chiosea – Artist, Producer & Songwriter
Antonia Stancu – Artist, Producer & Songwriter
Carla Maria Bâtoancă – Artist & Songwriter
Devon Mozer – Artist & Songwriter
Diana Astrid Petcu – Artist & Songwriter
Cristian Alexă – Artist, Producer & Songwriter
Evelina Negru – Artist & Songwriter
Tudor Gomeajă – Music Producer
Marian Perdeleanu – Music Producer
Andrei Sorin Ovezea – Music Producer
Alex Bittman – Music Producer
Luca Călin – Music Producer
Bogdan Samoilenco - Music Producer
Ștefan Ioniță – Music Producer
Robert Toma – Songwriter

Credite Producție Video:
Iulian Moga - Regizor “Play La Idei”
Raluca Constantinescu - Executive Producer
Andrei Enescu - Executive Producer
Isabella Szanto - Regizor “Când Vine Noaptea”
Bogdan Zamoncea - Director Imagine
DOP: Roberto Stan
3D Graphic Artist: Tudor Irimescu
Guzinski – Regizor “Iubirea ta”, “End Game”, „Night Rîde”, „Pe Repeat”, “Hei tu!”
Marian Ene – Regizor „Lasă-ți gândul să zboare”
Cătălin Muntean - Regizor “Contur”
Mirela Munteanu - Executive Producer
Dragoș Predescu - Video Credit  “Contratimp”, “Jos, jos, jos”
Eugen Floreac - Regizor “În My Skin”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related