KFC te provoacă să intri în Crave Run

KFC te provoacă să intri în Crave Run

La KFC, credem că pofta de pui #pebune e incredibil de puternică. Așa că am decis să și testăm teoria în Crave Run: cursa în care viteza cu care alergi până la cel mai apropiat KFC, indiferent de ce planuri aveai până să te lovească pofta, dictează valoarea reducerilor pe care le câștigi.

Startul cursei se dă în fața reclamelor KFC din campanie, principalele declanșatoare ale poftei, prin scanarea unui cod QR. Acesta pornește o experiență online unde ești geo-localizat și urmărit în timp real. Iar linia de finish se află chiar în restaurantele KFC, de unde îți poți revendica și reducerile.

 

“Produsele și pofta de pui #pebune deja existau, tot ce am făcut noi a fost să le maximizăm. Am dat oamenilor un tool digital prin care să fie răsplătiți pentru toate momentele în care își urmează pofta de KFC. Ne-am dorit să construim o experiență interactivă și rewarding, iar implicarea consumatorilor a fost peste așteptări.”, Adriana Staicu, Brand Manager KFC România.

“Pofta de KFC nu e de subestimat. Cam asta e premiza de la care am pornit atunci când am conceput Crave Run. O cursă în care, cu fiecare traseu pe care ești dispus să ți-l modifici pentru puiul de la KFC, se naște un nou discount. Poate că am stricat niște planuri în campania asta, dar e ceva romantic în a-i da poftei toate mediile posibile să-și facă drum în mințile oamenilor.”, Ioana Zamfir, Executive Creative Director MRM România. 

Și oamenii au alergat, iar cei mai cei dintre ei au fost celebrați pe paginile de social media KFC. Teodor, care, de poftă, a alergat 7.18 km. Pe jos. Iulian, care nu a mai ținut cont de oră, doar de poftă, și a alergat mult după miezul nopții. Sau Giuliana și Ianis, care fie au alergat împreună, fie s-au întrecut. Nu știm sigur, dar importat e că amândoi au câștigat. Iar alții aleargă chiar acum, în timp ce tu citești asta. Dacă nu ești și tu printre ei.  

Mai ești aici?
QR & Buton

Dar acum?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related