Teddy Dumitrescu si Stefan Iordache despre preluarea de catre Publicis Groupe a pachetului majoritar pentru 5 agentii din grupul Leo Burnett

Teddy Dumitrescu si Stefan Iordache despre preluarea de catre Publicis Groupe a pachetului majoritar pentru 5 agentii din grupul Leo Burnett

Publicis si Leo Burnett au organizat o conferinta de presa care sa raspunda intrebarilor jurnalistilor despre acordul pentru cresterea participatiei Publicis Groupe la o cota de 51% din capitalul agentiilor Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest Group, Optimedia,The Practice si iLeo.

Despre schimbarile care apar odata cu finalizarea tranzactiei, care asteapta inca acordul Consiliului Concurentei, Teddy Dumitrescu (CEO si Country Chairman, Publicis Groupe Romania) a raspuns: "Nu se schimba decat actionariatul intr-un numar de companii in care Publicis Groupe va deveni actionar cu 51%. In Leo Burnett & Target si Starcom MediaVest Group detinea 35%, iar acum are 51%, iar in Optimedia, The Practice si iLeo nu detinea nimic, iar acum detine 51%."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related