Află rețete de succes în gastronomie și creare de conținut la Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition

Află rețete de succes în gastronomie și creare de conținut la Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition

Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat tuturor celor pasionați de gătit și arta culinară, revine pe 9 decembrie cu o nouă ediție în format hibrid, cu participanți în sala de conferință de la Hotel JW Marriott București, și cu o audiență online numeroasă.

Cea de-a 15-a ediție reunește creatori de conținut și de bun gust, chefs renumiți, nume importante din sfera culinară locală și specialiști în marketing online cu experiență remarcabilă.

Evenimentul reprezintă o adevarată sursă de inspirație pentru comunitatea culinară, aducând în prim-plan tendințe proaspete din lumea gastronomiei, secretele profesioniștilor din HoReCa, dar și idei noi pentru crearea de conținut și promovarea în mediul online.

Pe lângă ocazia de a pătrunde în universul artei culinare la superlativ și de a asculta povești de succes din food blogging, noua ediție oferă și instrumente utile pentru creșterea audienței și a vizibilității în social media. Participanții vor învăța cum se pot promova eficient pe Facebook, Instagram, YouTube și TikTok și vor descoperi cele mai noi tactici SEO pentru site-ul sau blog-ul lor.  

Vor fi alături de noi în cadrul ediției de anul acesta:

  • Gabriela Dima (Content Creator);
  • Radu Ionescu (Head Chef & Owner, Kaiamo);
  • Ana Consulea (Chef Cofetar & Owner Zexe Braserie, Zelato și Zelateria);
  • Mădălina Roman (Chef, Szikra);
  • Amelia Ciurică & Maria Lupu (Content Creators);
  • Miruna Lică (Content Creator);
  • Andreea Duția (Content Creator);
  • Horia Neagu (Owner, Napoleon.digital);
  • Mihai Andrei (Managing Partner, WebDigital);
  • Anca Toma (Director of Digital Strategy & Analytics, MTH Digital);
  • Ada Ghiță (Performance Media Team Leader, Mavericks);
  • Adriana Sohodoleanu (Doctor în Sociologia Practicilor Alimentare);
  • Corina Dima (Blogger, De-corina.ro).

Pe lângă conținutul bogat, Food Bloggers Conference oferă nenumărate ocazii de socializare cu vorbitorii invitați, dar și cu alți creatori de conținut și profesioniști din domeniu prezenți la eveniment.

Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition este un eveniment organizat de Evensys, realizat în parteneriat cu Lidl România și cu sprijinul Electrolux, Nespresso, Cirio, Meggle, Casa della Piada, Paste Băneasa, Kotanyi.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MTH Digital

At MTH Digital we love making things happen. But we also love 3 things: digital, logic and the big picture. We don’t believe digital strategy is about a “one size fits all” solution and we will... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related