Sorin Predescu - Creative Director – de la Grey la Brandstalk

Incepand cu ianurie 2007, Sorin Predescu, avand in spate o cariera de peste 12 ani ca Director de Creatie la Grey Worldwide Romania, se va alatura echipei Brandstalk.
Dupa o activitate deosebita in cadrul aceleiasi companii, Sorin isi asuma noi pariuri profesionale in randul unei agentii tinere si cu foarte multe ambitii.

“In anul 2005, primul an de activitate al agentiei noastre, ne-am instalat direct in topul primelor 10 companii de creatie publicitara, din punct de vedere al profitului, asa incat ne permitem investitii pe termen lung in oameni si in serviciile noastre” a declarat Roxana Popescu Memetea – Director General al Brandstalk. “Ne propunem sa urcam pe podiumul profesionistilor care ofera strategie si creatie la cel mai ridicat nivel al pietei” – a continuat Roxana Popescu Memetea – “iar pentru acest obiectiv ne alocam timp, eforturi si resurse pe masura”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related