Factor anunta rezultatele pentru anul 2006.

Factor, una dintre cele mai inovatoare case de productie si post-productie publicitara din Romania, anunta performantele realizate in 2006. Anul 2006 a insemnat pentru Factor continuarea politicii de investitii in consolidarea si extinderea capacitatilor de lucru si in instrumente de eficientizare a activitatii. Astfel, investitia totala in acest an pentru echipamente tehnice a depasit 100.000 EUR si a fost determinata deopotriva de cresterea cifrei de afaceri cu 20%, cat si de dorinta de a oferi clientilor cele mai bune rezultate. In plus, in 2006 Factor s-a relansat pe piata sub o noua identitate vizuala si cu un site interactiv - www.factor.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

SectiuneBranded


Related