[Punct. Și de la capăt] Oana Dimofte: Fiecare zi în care am făcut ce mi-a plăcut, ce mi-am dorit și am avut luxul de a alege cu cine îmi petrec timpul este cea mai mare reușită

[Punct. Și de la capăt] Oana Dimofte: Fiecare zi în care am făcut ce mi-a plăcut, ce mi-am dorit și am avut luxul de a alege cu cine îmi petrec timpul este cea mai mare reușită

Fericirea poate chiar este ușor de atins și de trăit, cel puțin pentru unii oameni. Cei care știu să se bucure de micile victorii, de momentele obișnuite dintr-o zi, în care sunt împreună cu familia și prietenii, de un film și de o carte bune sunt cu adevărat fericiți. Oana Dimofte este unul dintre acești oameni, nu are nevoie de nimic spectaculos pentru a fi fericită. Îi sunt de ajuns zilele fără griji, cu toți ai săi acasă, veseli și sănătoși.

În anul căruia ne pregătim să-i punem punct, una dintre lecțiile învățate de Oana este: „lucrurile încep să funcționeze abia atunci când și tu crezi că pot funcționa și investești energia necesară”. A muncit mult – și o face de aproape patru ani alături de soțul său, Dan – la dezvoltarea celui mai important proiect, Educație Privată. Personal, a călătorit, a văzut Parisul pentru prima dată, a mers la sală, s-a recuperat după o fractură la picior, i-au displăcut sneakerșii de la Grey Goose, și-a protejat sănătatea, a râs, s-a temut… a trăit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related