[Punct. Și de la capăt] Cătălin Rusu: Din când în când e util să redevii junior în ceva, să spargi bula propriei experiențe și să te arunci în necunoscut

[Punct. Și de la capăt] Cătălin Rusu: Din când în când e util să redevii junior în ceva, să spargi bula propriei experiențe și să te arunci în necunoscut

Sport, schimbare, dialog. Sunt sursele principale de inspirație și transformare pentru Cătălin Rusu, CCO & CEO Rusu+Borțun. 2023 a fost un an cu multe schimbări pentru Cătălin, și toate au constribuit la un restart bun de perspectivă: un an în care greșelile te fac să reușești mai mult și reușitele te fac să greșești mai puțin. 

"Cred că datoria unui antreprenor, mai ales a unuia creativ, e să propună un lifestyle, un mix între profesional și personal care să exprime libertate și personalitate. Mai cred că nu poți fi creativ doar în legătură cu proiectele clienților, ci trebuie să te întorci în ograda ta și să găsești un model de business care să aibă ceva particular", spune Cătălin. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related