Mediapost Martech devine primul partener HubSpot din România care integrează serviciile Aircall

Mediapost Martech devine primul partener HubSpot din România care integrează serviciile Aircall

Mediapost Martech, companie românească specializată în automatizarea serviciilor de marketing, vânzări și suport clienți semnează parteneriatul cu Aircall, cloud-based call center și sisteme de telefonie pentru afaceri în dezvoltare, completând astfel serviciile de automatizare oferite deja partenerilor.

Pentru Mediapost Martech, în calitate de HubSpot Diamond Partner, Aircall este o alegere mai mult decât oportună, integrarea Aircall - HubSpot venind în întâmpinarea tuturor celor care își doresc o soluție completă de call center în cloud prin care gestionarea apelurilor și a bazelor de date de numere de telefon aferente se poate efectua cu ușurință și se poate, de asemenea, scala pe măsură ce echipa se dezvoltă. Pornind de la deviza că dialogul direct este cea mai eficientă modalitate de a-ți cunoaște și extinde baza de clienți și prospecți, Aircall oferă soluții concrete de call center - de la call center setup, la parallel calls, call queuing, queue callback, call recording, precum și modificări în timp real ale setărilor - de exemplu, adăugarea de noi numere de telefon. Pentru soluțiile de sistem de telefonie, Aircall oferă multiple opțiuni ca - voice mail, setarea de numere scurte locale sau internaționale, customizarea numerelor de telefon în funcție de programul de lucru, interactive voice response - setarea unui ghid audio care ghidează apelantul, blacklist numbers - blocarea numerelor de telefon selectate, SMS business text messaging.

O soluție ideală pentru echipele de suport sau de telesales, în special în domeniul e-commerce-ului, dar nu numai.

“Pentru Mediapost Martech alegerea este întotdeauna clară: să oferim clienților noștri cele mai eficiente și adaptabile soluții de automatizare, subliniind aici adaptabile. Suntem încântați de parteneriatul cu Aircall, prin care putem să oferim clienților o soluție completă de support-center sau sales-center în cloud, care nu necesită implementări sau echipamente costisitoare și care este scalabilă instantaneu pe măsură ce echipele cresc. Avem încredere că împreună cu Aircall ne vom întări poziția de partener de top în domeniul automatizării atât pe piața autohtonă, cât și în întreg spațiul EMEA.”, Adrian Alexandrescu, CEO Mediapost Martech.

Mediapost Martech oferă servicii de onboarding și consultanță automatizare prin intermediul platformelor HubSpot, Salesforce, monday.com și Aircall pentru întregul spațiu EMEA. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mediapost Martech

Serviciile Mediapost Martech acopera domenii precum Digital Transformation sau Marketing Automation. Ca parte a grupului Mediapost, ce include si Interactions precum si alte companii de comunicare si marketing... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related