Cronicari Digitali susține arta și încurajează experiențele directe la Art Safari 2023

Cronicari Digitali susține arta și încurajează experiențele directe la Art Safari 2023

Cronicari Digitali, platforma culturală creată de agenția Zaga Brand, a devenit partenerul Art Safari, eveniment de referință dedicat artei din România și Europa de Est. Cu trei ediții în anul 2023, Art Safari va oferi comunității Cronicari Digitali ocazia să-i descopere expozițiile și evenimentele în tururi ghidate și va implica creatorii de conținut în experiențe speciale care susțin misiunea platformei de a descoperi și da mai departe patrimoniul cultural valoros.

Parteneriatul Cronicari Digitali – Art Safari a fost anunțat chiar de Ziua Culturii Naționale prin intermediul unui concurs lansat pe contul de Instagram @cronicaridigitali. Până pe 22 ianuarie, oricine își împărtășește experiența de la ultimul muzeu vizitat, ultima galerie de artă sau spatiu cultural care a lăsat o impresie puternică, intră în cursa pentru un tur privat chiar în ziua deschiderii ediției a XI-a a Art Safari.

„Cronicari Digitali a adunat o comunitate tot mai numeroasă de oameni dornici să descopere valorile care merită păstrate și date mai departe. Facem asta în toate formele de exprimare posibile, de la podcast la text, fotografie & video sau evenimente care ne aduc împreună. Cu o echipă recunoscută pentru capacitatea de a genera campanii solide (Best Digital PR Campaign e cea mai recenta distincție primită de agenția Zaga Brand la PR Award 2022), ne bucurăm să construim un loc în care patrimoniul cultural, architectural și gastronomic sunt puse în valoare și pot să fie descoperite de tot mai multă lume. În 2023, platforma Cronicari Digitali va fi întregită cu noi proiecte, iar comunitatea noastră se va simți tot mai implicată în ele”, declară Silvia Teodorescu, coordonatoarea Cronicari Digitali.

Fondată în 2005, agenția de comunicare creativă Zaga Brand a generat rezultate pentru clienți B2B și B2C prin servicii complete de PR, Creative concepts și BTL, dar a creat și propriile proiecte, care au crescut rapid, devenind branduri recunoscute și apreciate la nivel national și regional.

Misiunea Zaga Brand este de a crea o comunicare relevantă pentru branduri în raport cu comunitățile, cu focus pe storytelling și digital PR.

De la primul reality show în social media din România, la concerte LIVE pe trenuri în mișcare, concursuri naționale de creație, campanii de CSR sau silent disco în autobuze și metrou, Zaga Brand caută permanent să vină cu abordări creative. Alături de Asociația Human Made Art, Zaga Brand a creat platforma culturală Cronicari Digitali, care generează numeroase proiecte creative în zona culturală, adresate generației digitale, inclusiv cel mai popular podcast de profil din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related