„Let’s get back together!” la un party marca #IAAYP

„Let’s get back together!” la un party marca #IAAYP

IAA Young Professionals te invită duminică, 26 februarie, la J’ai Bistrot la un back together party, începând cu ora 18:30!

În martie 2020 a avut loc ultima întâlnire fizică a celor din YP, așa că anul acesta s-au gândit să celebreze reîntoarcerea la evenimente fizice cu un party de pomină. Invitația este deschisă tutuor tinerilor profesioniști din industria MarCom. Intrarea este gratuită, dar ca să te asiguri că locul tău este asigurat, completează formularul.

„Am petrecut ultimii 2 ani mai mult online și ne-am văzut pe Zoom mai des decât față în față. Simțim că au fost niște ani grei, complicați, plini de încercări și schimbări, dar suntem pregătiți să spunem „Let’s get back together!” și să petrecem împreună ca pe vremuri. Acest Party YP aduce împreună prieteni vechi ce ne-au fost mereu alături, dar și unii noi pe care îi primim cu brațele deschise în familia YP. Așa că, vă așteptăm duminică în număr cât mai mare pentru a petrece împreună.”, a declarat Sabrina Vlăsceanu, Președinte IAA Young Professionals România.

J’ai Bistrot, pe Calea Griviței 55, este locul unde ne destindem în serile de vară verile în grădină, iar duminică, pe final de iarnă spunem #BackTogether alături de IAA YP. De muzică și atmosferă se vor ocupa Șerban Blebea, young DJ sensation, alături de Anadi și Cristina Pleșa, amazing live singers, care aduc un vibe fresh și muzică live, perfectă pentru dansat! Godmother și Cyber Event aduc Photo booth-ul ce te vor ajuta să imortalizezi cele mai tari momente ale petrecerii.

Deschidem Vinul Românesc alături de Carrefour România și toți cei prezenți și se vor ciocni pahare pentru vremurile bune ce vor veni!

Petrecerea nu se încheie la finalul serii. Cu ajutorul celor de la Questo vă veți aminti de această seară și când porniți în explorări urbane! Fiecare participant la petrecere primește câte un joc gratis în aplicația lor.

Pentru că la petrecerile organizate de IAA YP surprizele sunt nelipsite, completează formularul și așteaptă-te ca duminică, 26 februarie, la J’ai Bistrot să petreci ca pe vremuri și să te încarci cu energie care să te țină până la următorul YP Party!

Party-ul YP Back together este organizat de IAA Young Professionals România si este susținut de IQads.ro,  J’ai Bistro, agenția Godmother și Cyber Event, Questo, Carrefour România și Conector. Te vei bucura de cea mai tare atmosferă, alături de muuulte surpize.

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 4000 de membri din  33 de țări: Australia, Austria, Bahrain, Bangladesh, China, Coreea de Sud, Danemarca, Egipt, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Ghana, Hong Kong SAR (China), India, Iran, Italia, Japonia, Kuweit, Liban, Macau SAR (China), Malaysia, Nepal, Nigeria, Pakistan, Polonia, România, Regatul Țărilor de Jos, Rusia, Serbia, Sri Lanka, SUA, Taipeiul Chinez (Taiwan), Ungaria, U.K.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative) și Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea IAA YP Chapter Excellence Compass Award în 2016, 2018 și 2020, find desemnată cea mai activă și creativă filială YP din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related