Economedia.ro intră în portofoliul Ringier România și Thematic Digital pentru vânzarea de display advertising și vânzarea de formate și proiecte speciale

Economedia.ro intră în portofoliul Ringier România și Thematic Digital pentru vânzarea de display advertising și vânzarea de formate și proiecte speciale

Economedia.ro intră în portofoliul Ringier România și Thematic Digital. Site-ul este un portal economic fondat și editat de echipa de jurnaliști ai G4 Media, iar Ringier România se va ocupa de vânzarea de programmatic advertising, în timp ce Thematic Digital este responsabilă de vânzarea directă de formate și proiecte speciale.

Site-ul Economedia.ro se află în top trei publicații de business din România și are ca scop să informeze cititorii despre principalele tendințe globale din economie, să monitorizeze modul în care se cheltuie banii publici, să promoveze inovația și antreprenoriatul și să susțină transparența decizională. Datele de audiență ale Economedia.ro au crescut accelerat, de la 750.000 de page views în ianuarie 2022 la 3.450.000 de page views în decembrie 2022. Materialele scrise de jurnaliști cu experiență în domeniu au atins o masă mare de utilizatori, iar conținutul a evoluat de la 45 de materiale publicate zilnic (ianuarie 2022) la 75 de materiale publicate zilnic (decembrie 2022).

În acest context, Ringier România și Thematic Digital oferă cele mai noi tehnologii din domeniul advertisingului online și a display advertisingului pentru a pune la dispoziție clienților formate inovative și instrumente care să le permită să maximizeze impactul campaniilor de publicitate. Platformele din portofoliul Ringier România permit un control complex asupra mesajelor livrate și targetare granulară către audiențe cu mare afinitate, la pachet cu modalități complexe de interpretare a rezultatelor. Prin folosirea conținutului de calitate și a capacității avansate de construire a campaniilor publicitare clienții pot să redefinească excelența nu doar la nivel de rezultate, ci și la nivel de aspect și conținut al campaniilor. În plus, pot crea legături autentice, firești, cu audiențele pe care le pot fideliza cu campanii succesive și, în final, pot să transforme targetul din utilizatori în clienți și chiar ambasadori informali ai brandului.

Cifrele în creștere pe care le înregistrează Economedia.ro și echipa de jurnaliști cu experiență din spatele proiectului sunt o dovadă a interesului audienței pentru subiectele publicate și o garanție a materialelor scrise după cele mai înalte standarde jurnalistice. Într-o perioadă în care oamenii au din ce în ce mai puțină încredere în presă, Economedia.ro reușește să înregistreze rezultate importante de audiență și să ajungă în primele trei publicații de business, iar faptul că intră în regia Ringier România, cel mai mare publisher local, vine ca o completare a performanțelor deja înregistrate.

Mai multe detalii despre serviciile, formatele și tehnologiile de display advertising disponibile pe Economedia.ro se pot obține de la agenții de vânzări Ringier România și Thematic Digital.

Grupul Ringier este o companie media multinațională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiții importante în digital, print, stații de radio și producții de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web și de telefonie mobilă, precum și tipografii. Ringier este o companie elvețiană de familie cu sediul la Zürich. În România, Ringier activează din 1992 și este cea mai mare companie de publishing.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related