VMLY&R lansează AdCupid, o platforma online pentru suflete publicitare

VMLY&R lansează AdCupid, o platforma online pentru suflete publicitare

VMLY&R celebrează Dragobetele și lansează AdCupid, un mini-portal web gratuit prin care afli care este sufletul tău pereche publicitar.

Deși nu e o statistică oficială despre asta, cei mai mulți publicitari pot mărturisi cât de importantă este echipa unui proiect de advertising. Nu doar echipa copy-art, care trebuie să existe în simbioză, ci întreaga echipă a proiectului. Cu oameni de la creație, de la strategie, de la client. Cu cât viziunea despre advertising e mai similară, cu atât cresc șansele să ai o campanie fresh. Sau, cel puțin, să fie o campanie de care toată lumea este mândră.” este de părere Alex Petrescu, Creative Director VMLY&R.

AdCupid, singura platforma românească de advertising matching dezvoltată de VMLY&R, are misiunea să aducă oamenii cu același gust de advertising mai aproape unul de altul. Pentru că avem nevoie de parteneri cu care să ne înțelegem bine nu doar în viața personală, ci și în viața de publicitar.

Similar cu o aplicație de dating, AdCupid îți calculează compatibilitatea cu un alt om de comunicare. Ca sa obții acest rating, trebuie ca tu și cealaltă persoană să vă uitați la același set de aduri și să acordati, în funcție de preferințe, o notă de la 1 la 5.

Interfața site-ului adcupid.ro e simplă și intuitivă. E nevoie doar să completezi cu numele tău, să optezi pentru un set de aduri (care au o durată estimată de 10, 14 sau 20 de minute) pentru a le da o notă și să dai share link-ului… cui vrei tu.

În funcție de opțiunea de vizionare aleasă, poți avea link-ul tău unic pe care să-l share-uiești cu prietenii sau pe rețelele de socializare. Oricând poți verifica, într-un raport, toate match-urile tale publicitare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related