Procter & Gamble versus Colgate-Palmolive

Din dorinta de a recastiga carma vanzarilor de la rivalul sau, Colgate-Palmolive, compania Procter & Gamble a scos Crest Pro Health, care pretinde sa contina intr-un singur tub tot ceea ce consumatorul isi doreste de la o pasta de dinti, relateaza The New York Times.

Procter sprijina Pro Health cu o campanie de advertising de 100 milioane $, cea mai mare suma cheltuita pentru un produs dentar nou. Campania, creata de Saatchi & Saatchi, agentie a Publicis Groupe, are un caracter clinic; intr-o reclama televizata apare ca personaj principal un dentist real si intr-o alta un actor care interpreteaza un cercetator.
Pro-Health reprezinta concurenta principala pentru linia Colgate Total care s-a vandut puternic incepand din 1997 cand a fost scoasa pe piata de Colgate-Palmolive Company. Colgate Total a fost prima pasta de dinti care a sustinut ca lupta impotriva gingivitei, un beneficiu care i-a adus Colgate locul intai in fata Crest, pentru prima data in ultimele decenii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Ana-Maria Stroe
acum 17 ani
ce prostie mai mare decat sa faci din prima pasta de dinti care combate cariile - pasta de dinti care e buna la toate?


Branded


Related