IAA negociaza cu CNA

CNA si IAA au organizat ieri o intalnire in care s-a re-discutat subiectul modificarii Codului Audiovizualului existent, prin adaugarea catorva restrictii. Acestea vizeaza interzicerea recomandarilor medicale sau a asociatiilor medicale la alimente si la produsele de larg consum, cu exceptia celor de igiena personala.

De asemenea, la produsele si derivatele din carne trebuie declarat procentul de MDM (carne dezosata mecanic) continut de acestea, iar la produsele lactate si derivatele lor trebuie sa fie declarat procentul de grasimi saturate din produs. In ceea ce priveste bauturile racoritoare, CNA cere sa fie declarat procentul de concentrat natural de fruct si continutul de zahar al produsului.
Aceasta a fost cea de a treia intalnire dintre reprezentantii Board-ului IAA si membrii CNA pe acest subiect, in incercarea de a-i convinge ca aceste restrictii sunt nejustificate si total impotriva intereselor intregii industrii alimentare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related