Urechi călătoare, oraș rezonant

Urechi călătoare, oraș rezonant

Ce-ar fi dacă ai reuși să te desprinzi de agitația orașului pentru o clipă și te-ai scufunda într-un spațiu de calm înconjurat de sunetele naturii? Sau dacă ai plonja în răcoarea unei nopți de pe malul Dunării doar închizând ochii?

URECHI CĂLĂTOARE, ORAȘ REZONANT este un program de vară presărat prin diverse locuri ale Bucureștiului, de la o galerie la o sală de cinema, și de la o librărie la străzi și parcuri. Te invităm la o serie de audiții de compoziții sonore, creații radiofonice și podcast-uri, o conferință, un film documentar, plimbări sonore, un atelier și mai multe întâlniri cu autori invitați.

De la sfârșitul lui mai până la începutul lui septembrie, ca să nu ne scape nicio zi de vară, vei putea descoperi sunetele secrete ale naturii rurale prin vocea lui Leandro Pisano, curator și teoretician, alături de interlocutorii Bogdan Iancu și Irina Botea Bucan, un film documentar cehesc realizat de Ivo Bystřičan despre listening și ecologie acustică, o multitudine de povești din jurul a două râurilor compuse într-o operă radiofonică de Antoine Richard, plimbări sonore inspirate de istoria și practica genului dirijate de Maria Balabaș, un tur al podcastului de creație din Italia cu producătoarea Carola Haupt, o punere în situație acvatică cu artiștii participanți la Sonic Future Residencies, un atelier de documentar sonor de creație cu Anne Lepère și alte mici intervenții pe care le vei descoperi pe parcurs.

URECHI CĂLĂTOARE, ORAȘ REZONANT este un proiect organizat de SEMI SILENT cu sprijinul Institutului Cultural Italian, Centrului Ceh, Institutului Francez, Centrului de Studii Vizuale și a Librairie Kyralina.

Curator / coordonator: Anamaria Pravicencu
Comunicare: Rodica Săvulescu
Concept grafic: Anamaria Pravicencu
Ilustrații: Mircea Pop
Graphic design: Claudia Pascu
Fotograf: Petre Fall
Webmaster: Marius Weber / Next Hype

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related